Foto van een Lengerich mengwagen, bezig met poseren. oud en nieuw! Het moet een Wt 275 zijn!. Foto is geplaatst door wibe op 14-07-2010 om 19:54:31, met 13 reacties.

Lengerich weidebloter

wibe
Foto van een Lengerich mengwagen, bezig met poseren. oud en nieuw! Het moet een Wt 275 zijn!

Reacties

fendtinterfan
Lengerich Bloter
Valtra-Fordpower
Machine
Lengerich
Weidebloter
Poseren

😉
Valtra-Fordpower
Hoofdletters graag aan het begin! 😉
Valtra-Fordpower
Ik, Valtra-Fordpower en fendtinterfan hebben dit object verplaatst van Machines Lengerich mengwagen (Poseren) naar Machines Lengerich weidebloter (Poseren)
Valtra-Fordpower
Waardeloos systeem...!
fendtinterfan
Ja echt hoor
fendtinterfan
Nou jij
Valtra-Fordpower
Ik, Valtra-Fordpower en fendtinterfan hebben dit object verplaatst van Machines Lengerich weidebloter (Poseren) naar Machines Lengerich Weidebloter (Poseren)
takeuchipower
Hoort er geen bescherm kap over de V-snaren?
Wardcase
Is die oude nu al versleten dan ziet er nog best goed uit
me
HEbben ook zo een gehad, bok was na een week al krom dus lekker verzwaard en het maaide voor geen meter in verhouding tot onze oude schouten bloter.
wibe
Horen kappen op ja, maar hie hadden we eraf gehaald. er zaten overal gewone bouten in, en wij hadden bij die oude van ons toen we hem gekocht hadden over rvs bouten ingedraaid, die doen we dan nu in de nieuwe en die van die nieuwe gaan in de oude 😛 hij roeste als een gek die oude, maar bij die nieuwe moest het beter zijn, maar de eerst roestplekken zitten er al op, en hij is nog niet gebruikt!! wij hadden hiervoor een KID bloter, heeft het heel wat jaren uitgehouden en was een ideale machine, alleen hefarmen aankoppelen en aftakas, geen topstang of ketting, kun je mooi achterwaard onder de draad door maaien, kun je nu niet zover want dan zit je al weer tegen de draad aan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lengerich weidebloter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!