Fendt 818 met een Lemken Solitair 8 pneumatische kouter zaaimachine. Foto is geplaatst door 110-90pwrr op 28-07-2010 om 23:18:47, met 11 reacties.

Lemken Solitair 8

574 foto's van @110-90pwrr

110-90pwrr
Fendt 818 met een Lemken Solitair 8 pneumatische kouter zaaimachine

Reacties

Fendt-Niels
Alle 'nuttige gewicht' achterop zotezien

geluisterd naar Lemken omdat ze een vooraadbak met zaaizaad in de fronthef willen wegdenken, omdat de afstand te groot werd en het onregelmatiger in de verdeler werd geblaast?
110-90pwrr
Ik volg het even niet... :?
maartendankers
Niels wil de zaadtank voorop hebben. Maar dit werkt zo veel makkelijker omdat je veel compacter bent uit eindelijk...
Fendt-Niels
Ik bedoel dus dat je nu dus met een zwaardere machine moet werken omdat er wel een frontblok voorin moet

dat heb ik tenminste begrepen bij een excursie van Lemken, dit moest tenminste alles zijn en de vooraadbakken (met slang langs de cabine) moest de verkoop met andere woorden maar stoppen
110-90pwrr
Ah zo... Nee hebben niet naar lemken geluisterd, wij willen gewoon een machine die je binnen 3 minuten kunt aan en afkoppelen. En daarbij komt inderdaad nog het feit dat je zo veel compacter bent...

Dit ding maakt trouwens superstrak werk, gewassen staan er net zo mooi en egaal op...
maartendankers
Ik, 110-90pwrr en MaartenMandemaker hebben dit object verplaatst van Machines Lemken compact solitair 9 (Zaaien) naar Machines Lemken Solitair 8 (Zaaien)
110-90pwrr
Ik, 110-90pwrr en MaartenMandemaker hebben dit object verplaatst van Machines Lemken Solitair 8 (Zaaien) naar Machines Lemken Solitair 8 (Zaaien)
110-90pwrr
Haha mooi tegelijk dus, nu zijn er 2 categorien hiervan... 😉 😃
maartendankers
Jawor... :lol:
Fendt-Niels
Dat zal dan dus wel dat het egaler erop staat omdat het dus beter verdeeld word, bij mijn vorige stage hebben ze een zaadtank aan een frontgewicht hangen met achter de (NH TM 190)een Imants spitmachine met zaaielementen van Gaspardo... dan ben je hier toch wel jaloers op ja, dat ding is zo 10-12 meter lang

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken Solitair 8 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!