Foto van een Kuhn pz 320 c, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door johankasper op 15-08-2010 om 20:05:34, met 9 reacties.

Kuhn pz 320

84 foto's van @johankasper

johankasper
Foto van een Kuhn pz 320 c, bezig met gras maaien.

Reacties

SJB533
Is t wat? Heb nog weinig gehoord over deze machines, zowel Vicon, als DF, als Kuhn.
johankasper
Maait perfect vind ik allen hij wil nog wels dater een prop onder blijft zit een kap iets te laag en gaat het er niet goed onder dooor
massey8690
Bedoel je niet dat als je over het gemaaide gras heen maait, dat ie dan gaat stropen op de maaibalk :? kan ook zijn dat de kneuzer verstopt staat, maar daarvan kun je waarschijnlijk de kneusplaat van verstellen/ruimer zetten.
SJB533
Zit geen maaibalk in, is namelijk een trommelmaaier 😉
johankasper
@massey8690 dat bedoel ik wat je al eerste zij
massey8690
Ohjah, verrek 't is een trommelmaaier, dat was een groot probleem bij de oude pz285 maaiers, dat ie verstopt kwam te zitten tussen de schotels en de trommel, maar ik kan het me voorstellen met zulke kleine middentrommels en grote buitentrommels, onze getrokken cmp3001 heeft andere verhoudingen van de schotels, dat werkt ideaal!
johankasper
Hij komt niet verstop te zitten tussen de tromels maar aaan de zij kant
massey8690
Met de zijkant bedoel je schuin achter de grote buitenste trommel? denk toch dat het te maken heeft met de (te) grote buitentrommels en de (te) kleine binnentrommels.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn pz 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!