Foto van een Deutz-Fahr Intrac 6.30, bezig met poseren, zie je zelden in zo'n staat, toch al 7800 uren, staat op mobile.de

Deutz-Fahr Intrac 6.30

weurding
Foto van een Deutz-Fahr Intrac 6.30, bezig met poseren, zie je zelden in zo'n staat, toch al 7800 uren, staat op mobile.de

Reacties

Jarno1h
Zon ding zou ik nog is graag in het echt zien!
weurding
Even de auto pakken jarno, dik 300km ben je er
NAbbink
Hoeveel pk? gelijk aan een 6.30 dx?
KHD Deutz-Fahr
Voor mij is het niet zo n probleem om zo n trekker in het echt te zien, loonwerker 3 kilometer bij mij vandaan heeft precies de zelfde trekker. Ze zijn erg zeldzaam, wist niet wat ik zag toen die te koop stond bij de dealer.
weurding
Geloof dat je dan 1 van de weinigen hebt gezien khd, hier lopen ze naar mijn weten niet, @nabbink, geloof het wel, zo'n 120 pk
dx11
Kan mooi een zwanehalstank achterop 😛 Dan is het wel mooi, anders zie ik liever een gewone dx!
deutz110
Mooi 😃
MF 2725
Heel apart, maar wel mooi! Soort van werktuigendrager.
jumpforjoy
@dx11, als die maar 120 pk is ga je er maar een kleine tank achter kunnen hangen.
dx11
Ja, dat is wel zo.
keeko
Dit is er volgens mij eentje uit de eerste serie die gebouwd zijn. De beugels langs de cabine zaten er later niet meer op en de werklampen verhuisden naar de dakrand.
De kleur van deze lijkt me dan ook orgineel, omdat het merendeel in MB-trac groen is geleverd.
Wellicht is dit er een uit de nulserie.
Mooie machine!
Joop3
Dit is geen MB-Trac, maar Deutzgroen.
Het chassis moet niet grijs maar blauwachtig zijn. Dat is het kleurverschil wat je ziet, daardoor komt het groen anders uit.
Ik zou hier geen zwanehalstank achter hangen trouwens. Daar zijn ze qua sterkte niet op gebouwd. Met name de assen zouden het zwaar te verduren krijgen als je deze met pak'm beet tien ton op de rug duwt.
RobDeutz104
Dit is zeker een van de eerste, in deze uitvoering zie je ze zowat nooit
keeko
Joop3 ik bedoelde eigenlijk ook dat deze Deutz groene ook in originele staat zal zijn, in tegen stelling tot de latere serie die in MB-trac groen uit gevoerd waren.
Er zijn waren ook MB-trac groene die later door Deutz liefhebbers overgespoten zijn (soms zelfs met wit dak).
bikkertie
Ik weet ook nog wel dat me pa en oom zo'n ding hadden gekocht. Apart verschijnsel. Maar reed zo mooi! Alleen er ging in de voorras iets kapot waar eigenlijk geen onderdelen van te vinden zijn. Dus is hij weer weggegaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Intrac 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!