Foto van een Deutz-Fahr DX 8.30, bezig met poseren. Foto is geplaatst door Martin Holland op 27-08-2010 om 18:05:54, met 6 reacties.

Deutz-Fahr DX 8.30

Martin Holland
Foto van een Deutz-Fahr DX 8.30, bezig met poseren

Reacties

Schluterfan
Das het monster van Van De Putte of hoe heette die ook weer? Mooie foto, zoals we gewent zijn van jou Martin!
schluterman
Dit is een beer van een trekker simon
Schluterfan
Idd Joris, al zou ik nog liever op een Super 2500VL rijden.
Martin Holland
Hoi Simon, alles okee in 't Meetjesland?
Ik dacht ook dat deze trekker van Jan Vandepitte was, schijnt een hele grote boer uit de buurt van Knokke te zijn. Waar hij zit weet ik niet precies, maar hij schijnt veel grote Deutz trekkers te hebben.
Schluterfan
Hallo Martin,

In het meetjesland alles okee, behalve het weer dan... Maar dat is bij jullie ook wel zo denk ik.

Die Van De Pitte heeft nog een Agrotron 260 ook denk ik, en wat kleinere Agrotrons, ook, verder weet ik het zo niet. Ik geloof dat er op Farmphoto ooit een soort reportage gepost was van dat bedrijf. IK weet niet of het er nog op staat, want er was nogal wat rond te doen, door sommige reacties van mensn ofzo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 8.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!