Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren. F1L712, bezig met tractorrennen in beieren. Foto is geplaatst door fiatfan op 30-08-2010 om 18:17:16, met 9 reacties.

Deutz F2L712

fiatfan
Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren. F1L712, bezig met tractorrennen in beieren

Reacties

+1
dx11
Zonde van het deutzje!

Hoe snel gaat zoiets?
Hano-Deutz
Inderdaad zonde

maar het is wel een 2 cilinder volgens mij, achter de dieselfilter zie je nog net 2 buisjes van de stooterstangen van de 2de cilinder
fiatfan
O ja sorry, F2L712.
gaat niet echt hard, maar vergt wel stuurmanskunst
jumpforjoy
Dikke crosstractor
paulus de crosskabouter 😃
Tom VB
Geinig, gewoon parcourtje afleggen zo snel mogelijk of wat is de bedoeling precies ?
fiatfan
Ja, gewoon buiten de bebouwde kom van een of ander gehucht in Beieren op de helling een weitje afgezet met een parcour. vervolgens in 2 klassen op tijd zonder de pionnen te raken erover scheuren.
+1
deutzdebest
Echt zonde hoor
Deutz-oldie
Ik, knutsdriver en Valtrapowerr hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz F2L712 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L712 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!