het echte werk in moerasgebieden ;). Foto is geplaatst door New Holland TS110 op 07-09-2010 om 15:41:29, met 12 reacties.

Onbekend Special

New Holland TS110
Het echte werk in moerasgebieden 😉

Reacties

huub case
Kijk hoe breed en hoe lang die rupsen zijn
New Holland TS110
Ja idd
David_Fendt
Me die rupsen rij je toch al ut gras kapot als je draait
watermeloen
Nee juist niet.. die zijn zo ontworpen dat ze niks stuk rijden.. dit is bij mij op stage in het gebied.. die dingen komen echt overal door. zit een cilinder voor aan de ladewagen, en wanneer die te ver naar buiten word getrokken omdat het wat zwaarder gaat, worden de rupsen van de ladewagen automatisch ingeschakelt.. is heel goed over nagedacht. met een zeis maak je meer stuk;)
poech prut
Mooi apparaat, snap alleen niet waarom hier perce dat gras gemaaid en opgehaald moet worden, terwijl er zat plekken in nederland zijn waar hele stukken braak komen te liggen voor natuur, wat veel betere grond is.
SJB533
Watermeloen, kun je eens meer laten zien van de werkzaamheden van deze machine?
eddie
Deze machine is hier ook aan het werk geweest als ik me niet vergis,
jd fanaat
Wat doen ze met het gras, als ik vragen mag?
shovel-joopie
Oprapen en afvoeren op een hoop en word later op vrachtwagen geladen,dit is trouwens riethandel de Vries Cornjum Friesland op trekkertrekker.nl/ staat een volledige reportage met filmpje in de zoekbalk invoeren rietmaaien
New Holland TS110
Idd lag ook en grote hoop naast 😛
gerits wout
Wie gooit ze gras nu ook in zone gronde pak dan een fatsoenlijk stuk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!