Foto van een Lely Hydro 90, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Fendttrisixfan op 13-09-2010 om 18:11:31, met 6 reacties.

Lely Hydro 150

Fendttrisixfan
Foto van een Lely Hydro 90, bezig met poseren.

Reacties

jordi 1455
Aan de neus te zien is het een hydro 150.
Fendttrisixfan
Heb niet echt kennis van deze trekkers wist wel dat het een hydro was, help anders even verplaatsen
maartendankers
Ik, Fendttrisixfan en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Lely Hydro 90 (Poseren) naar Tractoren Lely Hydro 150 (Poseren)
Tom VB
Mooi project was dat.Jammer dat het niks geworden is. International heeft ook nog hydrostatische vario's gemaakt toch ?
+1
keeko
Deze foto is een jaar 7 geleden gemaakt op de LCN vergadering bij Lely in Maasland. Op de achtergrond staat een Lely Hydro 90 die met omgekeerde zitplaats en stuurknuppel besturing.
Deze is uitgevoerd met een achterlader waarmee Lely ooit mallen voor muren van prefab woningen verplaatste. Lely produceerde deze prefab woningen zelf.
Buitenbeeld stond ook de 3-assige hydrostaat die dag ook een demonstratierit werd gegeven.
De drie trekkers zijn bij mijn weten nog in bezit van Lely.
Alleen de hydro 90 is in productie geweest, maar is gestopt bij 7. De exemplaren die daarvan verkocht waren zijn later terug gehaald en in de oud ijzerbak beland, vertelde men toen. Ik vermoed wegens technisch falen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Hydro 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!