meer ?http://www.jtnfotografie.tk. Foto is geplaatst door jurgenkrijt op 28-09-2010 om 17:25:46, met 20 reacties.

Vicon Silagewagen

jurgenkrijt

Reacties

HaraldCASE-IHfan
Lijkt donders mooi achter een Case 😄
Deutz Keroltje
Mooie wagens!
jurgenkrijt
Zal best ja
weurding
Zag er vanmiddag een bij kort zwiggelte staan met een vicon bord erop in de oude veenhuis kleuren, hoe zit dat precies? is die overjarig?
Deur324
Het is trouwens vicon wagen geen veenhuis. maar wel super mooie kar.
stefan310
Even verplaatsen naar Merk: Vicon
Type: silagewagen
niels_steyrfreak
Veenhuis heeft de volledige silage van gras en maïs afgestaan en vicon. Vicon maakt nu nog wel een jaar wagens onder de naam veenhuis, veenhuis gaat zich specialiseren in het maken van stronttonnen en injecteurs
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Machines Veenhuis silagewagens (Poseren) naar Machines Vicon Silagewagen (Poseren)
jeroen13
Mooie silage wagen!!
claasxerionfan
Mooie kleur stelling
Niek1988
Is gewoon een strautmann in vicon kleuren
fendt-412
Veenhuis 😉
DESLAGERURRE
Jah veenhuis 😃
Niek1988
Kijk maar eens op de foto´s waar de wagens van Gubbels Olst opstaan, kwa plaatwerk enzo zijn die bijna hetzelfde. Kaweco Radium komt ook aardig overeen. Tis allemaal 1 pot nat met die silagewagens tegenwoordig
fendt-412
Euh, vicon heeft de hooibouwtak van veenhuis overgekocht. Geef de veenhuis een ander kleurtje en de vicon silagewagen is geboren.

Zonder likje verf zou je ze inderdaad niet uitelkaar kunnen houden. Zitten denk ik nog wel wat verschillen in bodemketting, in de midden, zijkant of beide zijkanten aangedreven. Misschien eens een ander onderstel.
DESLAGERURRE
*zucht * ............ onder welke kei heb jij gelegen niek :? ? nou het spijt mij zeer maar dit lijkt niet eens op een strautmann ! van verre zelfs !
Niek1988
Tuurlijk zijn er wat dingen anders maar al die silagewagens hebben dezelfde basis probeer ik te zeggen slimpie
SJB533
Owja, en trekkers zijn ook allemaal t zelfde? Bestaan doorgaans uit een motor, transmissie, wat assen met wielen en een hefinrichting. Dat alles is wat aangevuld met plaatwerk. Deze wagens verschillen heel erg van een BSL. Ziet een blinde nog.
DESLAGERURRE
Heel wat anders 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!