Foto van een Claas Axos, bezig met gras inkuilen.de kruiwagen mooi vol.. Foto is geplaatst door watermeloen op 04-11-2010 om 22:17:39, met 11 reacties.

Strautmann Vitesse 160

85 foto's van @watermeloen

watermeloen
Foto van een Claas Axos, bezig met gras inkuilen.
de kruiwagen mooi vol.

Reacties

Veken
Is wel mooi gezien zo, banden aan de binnenkant zetten. Ging dat met de originele banden/velgen?
watermeloen
Hij is zo afgeleverd! is heel mooi is voor de natte stukkies he! idiaal, bij andere statsbosbeheer hadden we 26 M3 ladewagens met 8 wielig tandemstel en gestuurd dat werkte vind ik nog mooier maar is allebij mooi werken verder..
Pascal
Jij werkt bij staatsbosbeheer?
TLA-TSA
Pff, half vrachtje joh :lol: 😃
watermeloen
@ pascal
nee daar loop ik stage.
zelf werk ik bij mts hartlief lammers
en ga nog gewoon naar school, hoezo dan?
watermeloen
@ TLA-TSA
had hem nog wel voller kunnen krijgen dan had de achterklep stukkie open gemoeten maar moest een eind rijden dus dat moest maar niet:P
Maris
Wat is dit, een Vitesse 150?
watermeloen
Neee neee how eem een 160e haha maar geeft niet hoeven daar ook niet zo'n grote te hebben is niks waard in dat natte land
Maris
Kunnen we wel even verplaatsen naar Strautmann Vitesse 160.
Valtrapowerr
Ik, Maris en case-valtrapower hebben dit object verplaatst van Tractoren Claas Axos (Gras inkuilen) naar Machines Strautmann Vitesse 160 (Gras inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Vitesse 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!