Dewulf Kwatro. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 19-11-2010 om 08:32:20, met 10 reacties.

Dewulf Kwatro

MaartenMandemaker
Dewulf Kwatro

Reacties

Boerenjongen16
Donders goeie rooiers zijn dit. Gaan door het taaiste blubber heen!
SimonD
Verwerkt wel geen aarde he deze 😉.
mennointer
Kan zon ding gewoon over de weg rijden of is hij dat te breed met die rupsen?
Boerenjongen16
Kan zo over de weg.
shovel-joopie
@SimonD Wat klets jij nou verwerkt geen aarde deze heeft juist een grote zeefcapaciteit, is hier in klei bezig geweest rond de 70% afsibbaar en ging als een speer ook na 40 mm water ging hij anderhalve dag later weer mooi verder, kwesie van de zeefketting op een grotere steek gooie he
MaartenMandemaker
Hij werd hier goed getest met lang taai fabrieksloof 😄
SimonD
@shovel-joopie

Heb in dit bedrijf mijn stage gedaan toen ze deze maakten, duurde zo lang dat de 1e aankoper afhaakte en deze heeft dezelfde zeefcapaciteit als een 2 rij, dus moeten er meer verwerkt worden met dezelfde capaciteit. Hier bij de buur zijn ze gestopt met uitrijden omdat het allemaal aarde was. Was voor decanq.
bert8210
@SimonD

dezelfde zeefcap als een 2rij? dat kan toch niet? de rooi en zeefmatten zijn toch overal 2 keer zo breed dus als ze even lang zijn heb je toch dezelfde zeefoppervlak per rij?
guy
@MaartenMandemaker

taai fabrieksloof! dat kan je wel zeggen ja, dat zie je niet zoveel... amai

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewulf Kwatro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!