Vandaag aan het knijperen geweest, eerst een hoop takken en boomstammen in een hakselaar geladen. Verder nog wat struiken gerooit en een sleuf gegraven voor een nieuwe heg.

Atlas 1504

HJStolk
Vandaag aan het knijperen geweest, eerst een hoop takken en boomstammen in een hakselaar geladen. Verder nog wat struiken gerooit en een sleuf gegraven voor een nieuwe heg.

Reacties

paul
Waarom heb je eigenlijk niet voor een verstelbare giek gekozen?
HJStolk
Ik heb niet voor een stelgiek gekozen omdat ik eigenlijk nooit knijpert en verder altijd zwaar werk heb. Met sloophamer en rippertand veel. Met een pennengiek ben je op de korte stand veel stabieler en sterker en je kan hoog genoeg heffen en toch tegen je schuif komen. Ben ook bang voor speling en een stelgiek word in de verhuur toch niet betaalt.Heb het laatst keerwanden gezet van 4 ton en die licht hij nu gestrekt op maar met een stelgiek niet want de giek is te zwaar.
weebee25
Nette machine hoor ziet er goed uit!
Wij gebruiken altijd voor dat soort werkzaamheden een sorteergryper,dat werkt trouwens ook prettiger.Maar een knijpbak is ook mooi om een keer er aan te hebben.
Is dat trouwens een echte Atlas knijper want wij hebben ook zoon knijper liggen.
HJStolk
Ja dat is echte Atlas knijper heb ik nieuw gekocht in 1995, koste toen18000 gulden. Heeft aan uren 100 uren mee gewerkt. Ik durf te zeggen dat een Atlas knijper de beste knijper is die er is. Ik heb er gehad die die gewoon 25 jaar mee gingen zonder al te grote problemen.
RobDeutz104
Wij hebben ook een atlasknijper van 25 jaar oud, de o ringen willen wel eens lekker, dan moeten er gewoon sterkere in en dan lekt die niet meer, verder beste knijper

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1504 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!