Foto van een Case MXU 130, bezig met ploegen met een nieuwe 5 schaar Kverneland.. Geplaatst door Possien op 22-11-2010 om 17:02:28, met 8 reacties.

Case IH Maxxum 130

97 foto's van @Possien

Foto van een Case MXU 130, bezig met ploegen met een nieuwe 5 schaar Kverneland.

Reacties

mc hoekstra
Mooie combi!
Mc_douwel
Mooi ploegje alleen jammer dat steunwiel buiten de ploeg loopt
Possien
@ Mc douwel

Hoe bedoel je dat?
Mc_douwel
Je hebt de laatste schaar en dan loopt het steunwiel nog naast de voor
Possien
Nou dat is toch meestal zo? in het midden van de ploeg lijkt me niet echt handig. Hij loopt hier zelfs breder.. naast het spoor van de trekker, anders dan kan hij daar evt ook nog in weg zakken en gaat dan dieper ploegen. Dit steunwiel wordt trouwens ook gebruikt voor transport over de weg dus dat heeft daar ook mee te maken.
ford8630power
Ik, MaartenMandemaker en steyrdriver hebben dit object verplaatst van Tractoren Case MXU 135 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Case Maxxum 130 (Ploegen / Eggen)
marcoMFFAN
Ik, Case-IH Fan en frank_mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Maxxum 130 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Case IH Maxxum 130 (Ploegen / Eggen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!