Foto van een Komatsu Bulldozer, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Remiford op 29-11-2010 om 23:27:01, met 9 reacties.

Komatsu Bulldozer

Remiford
Foto van een Komatsu Bulldozer, bezig met poseren.

Reacties

deutzfancrissie
Waar is dit?
Remiford
Net over de grens bij Zwartemeer.
deutzfancrissie
Wat moet dit worden dan baggerdepot ofzoiets?
wel mooi grondje trouwens
Tom VB
D61PX-12 ?
Remiford
Nee, dit is veen. Veen wordt van het land afgeschoven en daarna wordt er weer bouwland van gemaakt. Veen wordt gebruikt om bijv. potgrond van te maken.

Tom: D41P.
deutzfancrissie
Nouw maar dat ken tog eigenlijk niet want dan is je land tog veel lager of niet dan of wordt er dan weer andere grond aangevoerd?
Remiford
Eerst ligt er een bouwlaag op het veen, deze wordt eraf geschoven (zie bulten aan de zijkant op de foto). Daarna wordt het veen eraf geschoven, daarna wordt de bouwlaag er weer overheen geschoven...zo ligt het land op normale hoogte. Als er nog veen op het land ligt, ligt het land juist erg hoog.
Deerepower7720
Ja ben er laatst langs gereden, over een weg die helemaal verzakt was, mooi om te zien hoe dat allemaal gaat daar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Komatsu Bulldozer ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!