Foto van een Deutz-Fahr Agrofarm 100, bezig met poseren. voercombi. Foto is geplaatst door agrotronfan op 20-12-2010 om 19:31:49, met 7 reacties.

Deutz-Fahr Agrofarm 100

agrotronfan
Foto van een Deutz-Fahr Agrofarm 100, bezig met poseren. voercombi

Reacties

Siebenga
Mooi voer trekkertje! warom hebben jullie dubbele banden om de voerwagen? en al veel gezeik gehad met de wagen?
agrotronfan
Volgens mij was dit de standaard uitvoering met deze banden we hebben zo goed als geen problemen met deze wagen alleen gaat er wel eens een aftakas kapot maar dat ligt eraan doordat de persoon die hier voert de bodemketting te hard heeft staan en teveel omwentelingen maakt en dan slaat die vast en gaat je aftakas wel eens stuk toch jammer dat de inter is weggegaan die sloeg teminste af als die het zwaar kreeg bespaard je een hoop kosten
InterSprinter
Kunt er ook een slipkoppeling tussen maken..?
Siebenga
Gewoon bodemketting minder hard laten lopen is remedie inter.. Wij hebben nog een slag grotere wagen. En daar staat een 3 cilinder deutz voor.. Die gaaat tot het gaatje haha.. Kan het net behappen
agrotronfan
Nou er zit al een slipkoppeling op maar als die elke dag 3keer erdoor gaat minimaal dan gaan ze echt wel een keer kapot dus enige oplossing is bodemketting langzamer zetten en niet op 540e te draaien met te veel toeren maar gewoon op 540 en dan rustig laten lopen.
InterSprinter
Ok ik snap het, dus rustig aan en niet teveel toeren blazen!?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrofarm 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!