Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Bos, bezig met poseren. Foto is geplaatst door Siete op 12-01-2011 om 22:19:10, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Bos

191 foto's van @Siete

Siete
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Bos, bezig met poseren

Reacties

fendt1234
Ziet er strak uit zeg!
international956
Heel mooi 😃 is der ook 1 van te koop??
Koe
Siete
Die advertentie is helaas alleen te zien als je lid bent 😉 Ondertussen is het ook veranderd. De bak zonder zijdeurtjes is nu nog te koop. Over vragen en/of de prijs mag gemaild worden maar bij deze de waarschuwing.. Ze zijn niet goedkoop..
Koe
Oke dat wist ik niet :lol:

Tja, goedkoop hoeft ook niet, zitten altijd meer uren in dan de meesten denken 😛
Siete
Geeft ook niks 😉
Ja reken daar maar op ja. Helemaal als je alles een beetje netjes wilt hebben dan ben je wel even een paar dagen bezig 😉
JD6930
@Siete

En jij bent zeker weer een zelfbouwproject kwijt sinds de kilverbords int miniatuur uit zijn gebracht.

Erg mooi gemaakt!
Siete
@ JD6930

Nee hoor dat valt mee. Maak toch mee de wat apparte dingen zeg maar. Een standaard kilverbak is wel prachtig maar zit qua bouwen geen uitdaging in. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Bos ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!