Foto van een Case Magnum 7230, bezig met kilverbak.. Foto is geplaatst door elcogemert op 13-01-2011 om 19:36:35, met 18 reacties.

Case International Magnum 7230

elcogemert
Foto van een Case Magnum 7230, bezig met kilverbak.

Reacties

Groothengeveld
Bezig met kilveren denk ik 😉
fendtpower123
Strakke trekker!
velsje
Woesta magnum 😃
Groothengeveld
Ik, fendtpower123 en john633 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Magnum 7230 (Dumperen) naar Tractoren Case Magnum 7230 (Kilveren)
ekenhorsie
Stoer!!
Case-IH Fan
Zo ee, das nog een beste magnum
dyky
Brute machine
jordi 1455
Mooie desing, sterke motor en een mooi geluid wat wil je nog meer.
guus hiddink
Alleen de versnellingsbak is niet fijn vind ik persoonlijk van voor naar achteruit moet je alle versnellingen doorlopen
markwk
Zijn bokken van trekkers vooral die bakken ja.
Trekken doen ze wel.
guus hiddink
Idd bokken zijn het maar donders trekken
markwk
Ligt ook een blok in met veel inhoud en ze hebben een bult eigen gewicht.
Zit weinig tupperware an hé
guus hiddink
Was wel mooi toen trok de cvx 175 er kompleet uit alleen had die chauffeur geen pijn in de rechterschouder en arm en ik wel.
PatrickZ
Nou dan trekt het maar wat zwaar trug door de versnellings.. ik ben wie met men magnum enne als je de bak goed kent kom je er een eind mee ! de meesten rijden er maar even op en kraken die dingen af ! mjah zet hem maar naast een ander merk met de zelfde leef tijd !
arne
Klopt patrick enige nadeel van die dingen vind ik persoonlijk dat vooruit en achteruit daar hadden ze een omkeer inrichting in moeten zetten maar dingen willen donders slepen wij hebt er ook twee
casepumacvx225
Die van ons was pas gewoge 9 ton en 40 kilo me voor alle gewichte er op @guus hiddink ik vind deze hediger schakle als een jd 7800 die jmoet veel te lang denke wa die wil en dan begint die te butse
frank_mf
Ik, mc-624 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Magnum 7230 (Kilveren) naar Tractoren Case International Magnum 7230 (Kilveren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!