Foto van een Zelfbouw lier, bezig met poseren.Liertrommel komt van een oude hooitransporteur, waarmee kleine pakjes naar boven konden. Lier was daar voor t omhoog zetten van de transportketting en was

Zelfbouw Lier

SJB533
Foto van een Zelfbouw lier, bezig met poseren.

Liertrommel komt van een oude hooitransporteur, waarmee kleine pakjes naar boven konden. Lier was daar voor t omhoog zetten van de transportketting en was handaangedreven. Aangezien oliedruk wat eenvoudiger werkt dan oliedruk, maar een hydromotortje opgebouwd. Hangt aan de gatenbalk van de International 533.

Reacties

NHSanderJD
Aangezien oliedruk wat eenvoudiger werkt dan oliedruk, die snap ik niet helemaal
eddie
Haha nee idd 😃
dx11
Ik ook niet eigenlijk. Volgens mij wordt er bedoelt dat oliedruk makkelijker is als bloeddruk 😛

Maar niet even een topstangbevestiging er aan?
SJB533
Nog steeds niet nee.

Enige bloeddruk die we nu gebruiken, is de om de hendel te bewegen, voor de oliedruk. Zwengelen kan ook, maar kost meer kracht 😉
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Zelfbouw Zelfgemaakte constructies (Poseren) naar Tractoren Zelfbouw Lier (Poseren)
chiel-fendt 936
Schiet die ketting niet het tandwiel in
SJB533
Nee, nog niet gehad. Maar de uitwerking mag misschien nog wel enigszins verbeterd worden.
GROENEDEERE
Levensgevaarlijk speelgoed
SJB533
Waarom?
GROENEDEERE
Dat zogenaamde bakwerk dat houdt niks. hangt er onbenullig scheef aan en zie die staalkabel eens tegen die tanden aan lopen. als het hiermee fout gaat dan gaat het goed fout ook.
SJB533
Het is ook niet om de gemiddelde Leopard 2 op 3 meter diepte er uit te vissen 😉 is meer ter ondersteuning van de kettingzaag en zo. Ding is nog steeds heel, en er is nog niemand gewond geraakt 😉 Overigens is t laswerk helemaal niet zo slecht!
Ik heb ook nog een hooiberg lier met kabel liggen die wil ik nog eens op me unimog prutsen zoek alleen ook nog een hydro motortje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Lier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!