Foto van een Lamborghini 1556 DT, bezig met poseren. foto kump uit een kalender van 1983. Foto is geplaatst door Jelmer Deere op 22-01-2011 om 18:21:16, met 11 reacties.

Lamborghini 1556 DT

411 foto's van @Jelmer Deere

Jelmer Deere
Foto van een Lamborghini 1556 DT, bezig met poseren. foto kump uit een kalender van 1983

Reacties

Jelmer Deere
In de toekomst moet er wel een 1556DT komen ja!
Jelmer Deere
Niks dervan!
caseih1056xl
Wat voor motoren zitten hierin? Lamborghini zelf?
Jelmer Deere
6 cilinder turbo
jordi 1455
Er zit een Hurlimann blok in maar de overeenkomsten met same zijn wel redelijk goed te zien: elektrisch van cobo, Hurlimann cabine (ook op de same hercules) Chassis, wielen en natuurlijk de voorassen. de verschillen zitten meer in de motor de lamborghini heeft een hoger toerental tegen over de same, de boring is 5mm groter en de inhoud is groter. het vermogen
Deeretown
@jordi 1455
Cabines zijn inderdaad identiek, echter komen uit de Italiaanse SIAC fabrieken. Hurlimann leverde toch alleen de watergekoelde motoren? Er zit in dit type dus een watergekoelde motor?
Jelmer Deere
Zit wel een lucht gekoelde motor in volgens mij
SJB533
Zit inderdaad geen Hürlimann hut op, maar een SIAC. Die cabines waren ook wel te krijgen op Fiats bijvoorbeeld. Volgens mij had Hürlimann geeneens eigen cabines :?
jordi 1455
@Jelmer Deere

nee een waterkoeling
Jelmer Deere
Oja, heb het opgezocht! een echte waterkoeling

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini 1556 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!