Foto van een Bobcat 864, bezig met poseren. Bobcat 864 van op mn werk, op een hoop lava. Foto is geplaatst door guy op 22-01-2011 om 19:07:00, met 10 reacties.

Bobcat 864

guy
Foto van een Bobcat 864, bezig met poseren. Bobcat 864 van op mn werk, op een hoop lava

Reacties

guy
Ik, guy en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Bobcat 863 (Poseren) naar Tractoren Bobcat 864 (Poseren)
joozt
Oeh die is mooi! 😃
guy
Heeft een goei 2000 uren nu, wel al het 3e paar rupsen... De laatste keer ook het kroonwiel vernieuwd en de speling op de scharnierpunten van de bak hersteld. Sterke machines zijn dit hoor, je kan hier gerust tot boven kruipen
Abarth
Ziet er echt super uit met rupsen eronder! mooie machine Guy! 😃
guy
@Abarth

Het is een beul van een machine ook hoor, kwaliteit!
Abarth
Jah, je ziet ze hier in de buurt best veel, maar nooit met rupsen 😉
guy
@Abarth

Is bij ons gekocht voor op het gras mee te rijden, vroeger hadden we een kraan om er voorop op te bouwen, alsook een drainageketting (om sleuven te maken) en een getrilde rol was er voor gekocht! Allemaal van het merk Bobcat, nu hebben we enkel die drainageketting nog, maar ze ligt ook te wachten op haar vertrek.. De rest is al verkocht
Abarth
Oei, zo'n drainage ketting wordt ook wel Trencher genoemd? moet je daar mee achteruit rijden of kan dat ook vooruit?
guy
Achteruit, maar wij gebruiken dat niet meer, ten eerste omdat wij er geen tijd voor hebben, en omdat de aarde blijft liggen en dan nog moet opgeschept worden. Er bestaan nu al kettingen voor achter de trekker, en direct aarde opladen via transportband.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bobcat 864 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!