Werklust onbekend, bezig met poseren.Foto uit een oude folder van Duport. Foto is geplaatst door Favorit614 op 28-01-2011 om 21:10:26, met 14 reacties.

Werklust DK1

Favorit614
Werklust onbekend, bezig met poseren.
Foto uit een oude folder van Duport

Reacties

ford8630power
Vet!
Favorit614
Staat wel stoer zo op de foto.
MF TEF
Nostalgie
fendt-412
Wat ligt hierin, een Detriot 2tact diesel? Is een Terra Gator niks bij denk ik 😛
maikwolsink
Pff nu bouwlandbemester dan is i helemaal compleet.
wet bruute machine trouwens.
SJB533
Is dit geen DK1?
steyr-wanroy
Dan kun je nog een mest rijden
eppo
Man woest aparaat met een stel beste banden.
ford5000
Verplaatsen naar DK1.
SJB533
Ik, JJ en ford5000 hebben dit object verplaatst van Tractoren Werklust onbekend (Poseren) naar Tractoren Werklust DK1 (Poseren)
Jack
Dit was de Werklust DK1/MW3 van Gromes-Plender
Renze
Quote @fendt-412:
Wat ligt hierin, een Detriot 2tact diesel? Is een Terra Gator niks bij denk ik :P

Zat een Mercedes 330pk motor in. de heren die nog aan deze machines gewerkt hebben, heb ik nog net meegemaakt want een aantal zijn gepensioneerd of overleden.

Als de machine de mestcontainer op het kopeind had staan en dus niet ver hoefde te rijden, had de tankoplegger (met kleine pompjes uit die tijd) even lang werk om de container vol te pompen als de DK1 had om het uit te rijden: Ook al stond er een oplegger te wachten, nog moest de DK1 vaak wachten tot de volgende oplegger de slang had aangekoppeld. Als hij achterop het veld bezig was stond er minder druk op het aanvoerschema.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust DK1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!