International 724, bezig met poseren. Foto is geplaatst door monteurtje op 29-01-2011 om 00:13:11, met 16 reacties.

International 724

monteurtje
International 724, bezig met poseren

Reacties

cih1056xl
Ga je hem een keer herspuiten?
monteurtje
@cih1056xl

is dat nodig dan???ik spuit m wanneer ik dat wil en niet omdat iemand anders dat wil of mooier vind. en ten 2e moet je er ook de tijd en ruimte voor hebben en op dit moment hebben andere dingen hun prioriteit
cih1056xl
Nodig niet, maar hij is een beetje dof
en ik dacht dat het een hobby trekkertje was ofzo om op te knappen 😉 vandaar mn vraag
niet dus 😃
1046
Eej monteurtje , die jongen vraagt et maar hoor , puur belangstelling is dat
cih1056xl
Ondanks alles weet ik toch genoeg @1046 😃
1046
Maar dan hoeft ie nie zo te reagere
cih1056xl
Das zeker zo
jopiebest
@cih1056xl

geen fitie zoeke he nico
monteurtje
Tja t is maar net hoe je t opvat natuurlijk.
1246 844-s
Hee monteurtje zijn die gewichtjes 33kg stuk zoals ze origineel dr aan geleverd zijn...?

ik heb nog 7 van 50kg liggen zijn de zelfde model alleen iets groter
monteurtje
Dit zijn gewichten die mijn eerste baas zelf heeft laten maken (A.H Steenbergen uit klaaswaal) zijn bedrijfslogo staat er ook in gegoten, verder zijn ze qua model en gewicht(33kg) hetzelfde als de orginele gewichten.
stuur mij maar een pb van een paar foto's van jou gewichten en wat je ervoor zou willen hebben.
Vandijck
Super mooie 724! ik zag dat je stuurbekrachtiging had, zat er dat origineel op of heb je het er zelf op gebouwd? Zal veel makkelijker zijn met zo'n grote banden vanvoor 😄
monteurtje
@Vandijck

ja hij is qua plaatwerk redelijk strak (afgezien van de lak) maar is wel bijna helemaal orgineel met alles zoals ie uit de fabriek gerold is erbij (topstang trekhaak e.d) zelfs de orginele verkoopbon en instructie boek.
Stuurbekrachtiging is orgineel af fabriek, is echt ideaal, kan letterlijk met 1 vinger sturen met brede banden en een volle neus gewichten.
Vandijck
@monteurtje Denk je dat het zou lukken om een stuurbekrachtiging op een 824 te zetten die het niet heeft? Mijn heeft het niet maar het lijkt me echt wel een makkelijk iets!
monteurtje
@Vandijck

tja als je een orgineel set KOMPLEET hebt is het wel te doen alleen redelijk wat sleutel werk. ja het is wel ideaal, had vandaag 15 gewichtjes aan z'n neus maar stuurde nog steeds ligt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!