Foto van een KIOTI DK904C, bezig met poseren.Perfecte trekker. Veel trekker voor weinig geld.. Foto is geplaatst door kioti op 07-02-2011 om 22:36:19, met 40 reacties.

KIOTI DK

2 foto's van @kioti

kioti
Foto van een KIOTI DK904C, bezig met poseren.

Perfecte trekker. Veel trekker voor weinig geld.

Reacties

CDF
Ja ja maar wat krijg je voor weinig geld? hoeveel versnellingen? hefkracht? garantie?
Soms is goedkoop duurkoop, of niet?
kioti
4 groepen,inclusief kruipbak. totaal 16 versnellingen met omkeerschakeling.
Tilt standaard 2.5 ton. 3 Jaar garantie.
Ik heb'm gekocht voor transportwerk op mijn jachtwerf. We transporteren schepen tot 16 ton. De importeur met onderdelenmagazijn voor heel europa zit bij ons op de hoek.
Op zich eenvoudige techniek met weinig elektronica. Kan je lekker zelf nog repareren als het nodig is. 90 pk Perkins turbomotor. Airco, elektrisch schakelbare 4wd en aftakas. Noem maar op en het zit erop voor weinig.
caseih1056xl
Goed spul hoor 😄
Valtra-Fordpower
Kubota, maar dan anders?
caseih1056xl
Kubota en Kioti zijn elkaars concurenten ja. Kubota heeft eigen motoren zelfs in de hogere pk klassen. zo te lezen heeft kioti dat niet.
WimBe
Ja idd, voor dit 'eenvoudige' werk volstaat dit prima!

Vincent ik denk dat je bij Kubota iets meer kunt krijgen, maar dit is verder zeker niet minderwaardig!
CDF
Ja ik zit al te zoeken. Pols in Zuidland is importeur. Koreaan. Koreaanse auto's zijn ook goed. Zal voor de trekkers ook wel komen. Jmmr dat de banden klein zijn, wrsl weinig bodemvrijheid. Vrije ruimte onder trekker is nodig voor akkerbouw. 3 Jaar garantie krijg ik niet bij Deutz Fahr. Ze hebben er wel vertrouwen in bij Kioti.
kioti
Als "hoofd" trekker zou ik 'm ook niet kopen als agrariër, maar voor erbij denk ik dat je beter een Kioti nieuw kan kopen dan een "merk" trekker met 5000 uur. Die hebben we al gehad met alleen maar ellende. Het probleem is natuurlijk; hoe vertel je het aan je vrienden !
WimBe
@kioti

Ja, wat het ding meegemaakt heeft weet je natuurlijk nu wel! Niets 😄 Wat was dat voor machine? En ik vind dit echt geen 'mindere' oplossing hoor, je moet gewoon kijken wat ben ik nodig, en daar de juiste bij zoeken!
Dan is dit voor een scheepswerf ideaal 😉
Valtra-Fordpower
Alleen mooi zijn ze nog niet.. Dan liever zetor, alleen dat prijskaartje is iets groter 😃
kioti
Zetor heeft hier in de buurt geen dealer. Vindt ik wel belangrijk, er kan altijd iets sneuvelen. Ik geloof dat er inmiddels 25 kioti dealers in nederland zijn. Ik heb zelf bij Pols (importeur) gewerkt en ken die club. Je kan gerust iets kopen wat zij importeren.
Ik heb persoonlijk meer vertrouwen met spullen uit Korea en omstreken dan met het Oostblok.
kioti
Een 90 pk Kioti kost in de buurt van de € 38.000 bruto excl. = € 420.- per pk, wat kost bv een ford met dit vermogen ?
WimBe
Nou die Zetors zijn ook wel goed hoor! Maar die zijn ook al stukken duurder geworden dan vroeger.

Trouwens voor dat geld heb je ook een eenvoudige JD 😉
weurding
@kioti voor die 38000 koop je ook een nh 5030, dus wat is goedkoop? neemt niet weg dat de kioti een prima trekker is, mijn dealer verkoopt ze ook, ook een poosje hier 1 gehad, maar voor krap 40000 excl. btw zijn er meerdere westerse merken op de markt die een simpele uitvoering hebben rond die pk's

bv case jxu 105 bij vermatrac 105 pk 38500 excl.btw 2 draaiuren!
WimBe
@weurding

Ekehaar bedoel je? Wist niet dat ze ook verkochten.... Die 'simpele' Claas'en zijn vast wel duurder.
eddie
Ja claas is in verhouding redelijk duur,, wist trouwens niet dat zoon case jxu 105 voor kleine 39 000 euro kunt krijgen,, zijn geen eens zulke rare trekkers
weurding
@WimBe idd, een jaar terug een gehad voor de optocht hier in het dorp, wat een celtis kost weet ik niet maar als je op het net zoekt krijg je die ook wel onder de 40000 met 80/90 pk
weurding
@eddietechniek is wat ouder maar slecht zijn ze niet, en voor een 115 pk betaal je maar een beetje meer
weurding
Nieuwe axos 320c met mailleux voorlader zonder bak of vork met 20/20 versnellingen (mech.omkeer) kost in dld 36900 excl.btw, nou???? reken 6a7000 voor de voorlader en de trekker kost een goede 30000 excl.btw, kan tegen kioti wedijveren, beide wel een krantje onderleggen, zit nl. een perkins in 😃
WimBe
@weurding

Dat valt me hard mee! en qua techniek vergelijkbaar/mss Claas in het voordeel. Nee, dan ging ik ook niet zo voor Kioti dan, helemaal door de dealers...
fendtjuh
En in nederland kost die axos ...? weurding?
eddie
Dat klinkt nie veel, als je ook iets mooist hebt om in te ruilen wil dat best,, kun je je trekkers mooi nieuw houden, Maarja 😃
WimBe
Zou dat zoveel verschillen Guido??
weurding
Elios310 met voorlader 72 pk zat op 34100 excl.
bron: www.mobile.de agrarfahrzeuge neu, verkoop alleen aan handelsondernemingen, geen eindgebruiker (ivm garantieclaimen) weet niet of claas nederland de garantie overneemt, maar soms sta je versteld van de prijzen!
weurding
@fendtjuh

even kamps vragen? 😉
fendtjuh
😃

Die geeft toch alleen maar brutoprijzen, en gelijk heeftie. Maar was even benieuwd omdat jij alles met Duitsland vergelijkt en misschien wist je dat uit je hoofd wat het scheelde.
weurding
@fendtjuh ik raadpleeg ook maar mijn contacten 😃
fendtjuh
Mooie contacten, ik type axos 320C in en eerste links staat hij al, zo kan ik ook contacten hebben :lol:
weurding
Jij snapt'm 😃
eddie
Kamps is alleen voor de mooie praatjes 😃
DESLAGERURRE
Dat valt ook wel mee 😉
eddie
Haha ja gekheid, hij weet wie et zegd dus dat schilt alweer 😃
Aorend
Kan iemand mij misschien vertellen wat het verschil in prijskaarjte is tussen een zetor of een johndeere SE uitvoering 4 cilinder ongeveer 140pk?
WimBe
@Aorend

std bedoel je dan denk ik? SE is er niet meer 😉 en daar zit maar weinig verschil in geloof ik....
Aorend
OOwh kan wel. Lastig dat zulke dingen altijd weer veranderen. Zal der is even over hebben thuis mit dem chef
valtradriver
@weurding Wat koste zo'n Valtra A 92 ook al weer?
weurding
@valtradriver sorry, beetje laat, maar geloof rond de 30000 excl.
valtradriver
Te laat!,ach ik heb niet een week achter de computer zitten wachten hoor 😄

Stel 35/40 mille voor de nieuwe A 93 hitech dan vind ik bovenstaande trekker te duur en kunnen de westerse merken prima dat aziatisch spul buiten de deur houden!!
weurding
Och, azie heb ik niet zoveel problemen mee, die nemen ook flink veel melk af van ons en zelfs de meeste winst wordt gemaakt in die landen door friesland campina, en zelfs de gerenommeerde merken laten trekkers bouwen in landen die niets aan onze economie bijdragen, maar in principe heb ik ook liever een westers merk en idd, voor dat geld kan je genoeg kopen als je even uitkijkt en niet direct van brutoprijzen uitgaat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de KIOTI DK ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!