Deuren waren bij alle 5 de trekkers op de stand mooi op slot... Maar als je even met de mensen van Lindner gaat praten en ze horen dat je van dit soort trekkers houd, dan komen ze toch plots met het s

Lindner Interieur

Schluterfan
Deuren waren bij alle 5 de trekkers op de stand mooi op slot... Maar als je even met de mensen van Lindner gaat praten en ze horen dat je van dit soort trekkers houd, dan komen ze toch plots met het sleuteltje te voorschijn 😉. Nadien ging de deur wel mooi terug op slot.

Reacties

sebas deutz150
En hoe was het op de sima ? waarschijnlijke is het budget niet zo groot en moeten deze trekker gewoon voor de normale prijs weer verkocht worden
Schluterfan
@sebas deutz150

Ze zijn vrij duur, basisprijs weet ik niet, maar heb al occasies gezien die boven de 65000euro gaan.
guy
Oe, bij alle andere merken waren ze nochtans open? Kheb daarwat verder in ne zetor gezeten ook 😃
Schluterfan
@guy

Bij Lindner nie, goe moest da gaan vragen om ze open te doen. Bij Zetor waren ze open, ke der ook ingezeten, net zoals bij de andere merken.
guy
Zetor komt goed mee met hun modellen, qua afwerking zijn ze beter dan een Same/Deutz/Lamborghini
Schluterfan
@guy
Ja, voor mensen die met weinig tevreden zijn is ne Zetor ideaal.

Dat afwerking bij SDF derop achteruit gaat heb ik gisteren ook gemerkt, zelfs nen maat van mij da nen "die hard" Deutz fan is gaf da toe... Diene Profiline hendel trekt op niets vinnek, zo'n plastieken geval :s, mee van die speelgoedknopkes op. Khad gehoopt dat ze bij Deutz bij die nieuwe modellen da spel eens gingen vervangen door iet nieuws, maar ze blijven der precies bij 😞
guy
Jaat, das mij ook opgevallen, dat hoesje rond de versnellingspook hangt half los... nee, zoiets stelde niet veel voor, dan was afwerking bij zetor beter
Schluterfan
@guy

Kvind het alleen spijtig dat ze bij Zetor diene ventielenblok bloot laten, met de bowdenkabels naar beneden... anders zijn die mannen goe mee met hunne tijd vond ik.
guy
Ja, da vond ik ook! voor de rest niks op aan te merken. En bij case, "case efficient motors".. kon mij niet inhouden van lachen!
Schluterfan
@guy

Ligt daar gene Cummins of PFT moteur (Iveco?) in?
ford8630power
FPT, tenminste in de puma's, maxxums enz. wel.
SJB533
FPT 😉
Kareltje
Ik zit me af te vragen: Wat is de reden dat die op slot is. Ik bedoel: Je hebt niets te verbergen, je staat op een beurs om aan het groter publiek te presenteren en dan mag je er niet in. Ik kan maar een reden bedenken en dat is als er kut koters in gaan zitten en aan alle knopjes lopen trekken. Aan de andere kant daar moet die maar tegen kunnen!
Schluterfan
@Kareltje

Ze waren op slot ja, je moest vragen om open te doen, anders werd het niks... Maar ik begrijp hen wel, als je ziet wat ze er allemaal stelen op zo'n beurs bij die trekkers, van schakelaars tot stuurlogo's,... Ik ga ervan uit dat die trekkers vermoedelijk al een eigenaar hadden, en ze dus ook niet zomaar een trekker bouwen om op de beurs te staan. Dat is misschien ook de reden dat ze gewoon de deurtjes dicht laten.

Maar ze mogen zeker gezien worden!
SJB533
Ik, SJB533 en willem en mf hebben dit object verplaatst van Tractoren Lindner Geotrac (Poseren) naar Tractoren Lindner Interieur (Poseren)
sebas deutz150
Tja ik zit ook nog te wachten tot dat deutz eens een andere zijconsole maakt maar het is nog niet gebeurd, de agrotrons gaan er zwaar op achteruit. deutz is altijd een achteraankomener maar ze raken tegenwoordig wel weer heel erg ver achter. kort om waardeloos trekker als je ziet wat andere merken te bieden hebben.
ik zou ook zeker een linder nemen in plaats van een K maar denk dat de volgende trekker is die we kopen een vario wordt.
George
Wat is er mis met de zijconsole van een Agrotron? Waar lopen ze mee achter?
Ze hebben een hele serie trekkers met variabele transmissies en de K heeft dezelfde achterbrug met bak (ZF T7100)dan deze Lindner.
Ik weet niet waar je het over hebt.
Schluterfan
@George

Ik had het over de Profiline hendel, waar een groot deel van de functies in zitten, de rest van de zijconsole en dashboard bij een Deutz vind ik wel geslaagt, en overzichtelijk. Alleen die Profiline hendel vind ik maar niets, daarvoor mogen ze iets deftigers vinden lijkt mij.
George
Die hendel is niet zo slecht , ik vind hem fijn in de hand liggen en werkt fantastisch.Cabines van DF zijn fijn licht met goed zicht en een ruime instap.
guy
@George

Kan idd goed zijn, heb niet direct ervaring met Deutz, maar die afwerking rond de hendel, dat hoesje hing al voor de helft los... dat steekte wat af..
George
Dat hoesje van de hendel of pook. Hoesje van pook ziet hetzelfde uit als bij Lindner , grijze hoes met bovenaan een sluiting met drukknoop.Tja en onder de powercom hendel zit een zwarte rubberenhoes , zit bij mij nog gewoon netjes vast.
sebas deutz150
@George

je kan kiezen voor 7 hydroliekventielen hier in is de zijconsole niet in mee gegroeid. daarnaast klimaatcontrol mag ook wel eens geleverd op de M,ttv en x. de i-monitor mag ook nog verfijnt worden.

de huidige ttv 610 en ttv 620 zijn ouderwets. de ttv 630 is wel modern.
je zegt dat ze een hele serie hebben ttv hebben. maar het zijn er maar een paar die ook nog eens allemaal heel verschillend zijn.

maar jij heb meer ervaring met profiline dat dan ik dus jij heb recht van spreken dat hij goed is maar dat ding is nauwelijks verandert in 10 jaar en dat vind ik jammer.
SDF trekker zijn gewoon degelijke ouderwets trekker daarvan zijn de meeste ook van zuinige.
deutz gaat zeker de goede kant op met de nieuwe lijn ttv's ik hoop dat ze ook snel over gaan op adblue want dan zijn het een van de zuingste trekkers die er zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!