Foto van een Ursus Bison 416 bezig met cambridge rollenverplaatsen naar Ursus Bison 416. Foto is geplaatst door manus op 17-03-2011 om 16:16:14, met 13 reacties.

Ursus Bison 416

manus
Foto van een Ursus Bison 416 bezig met cambridge rollen

verplaatsen naar Ursus Bison 416

Reacties

SJB533
Ik, manus en tomengels hebben dit object verplaatst van Tractoren Ursus Bison (Poseren) naar Tractoren Ursus Bison 416 (Poseren)
schaubagri
Mooie trekker
hilbertvdberg
Mooi ding, mijn oom had ook zo een, loopt deze ook over de 50 km/h?
william brooymans
Deze is van Ko en gerard Brooijmans. En uit ervaring kan ik je vertellen dat ie zeker geen 50 loopt met 35 is het wel klaar. wel een beer van een trekker die sleuren tot ze niet meer kunnen.
samvande
Mee oom heeft er ook een en die dingen rijen wel op zich lekker en die 400 serie is wel stevige trekker rijde niet zo heel hard maar wel sterk
hilbertvdberg
Oke maar die van mijn oom ging 51km/h maar die versnellingsbak zal dan wel omgebouwd zijn.
manus
ursus
Nou ik heb er jaren mee gewerkt en kwam zo van de dealer en was niks extra's aan gedaan,maar inderdaad die liep ook de 50 voorbij,dat was zonder aanhangwagenberemming nog wel eens spannend
manus
@Bram36

Heb hem ook nog op de plaat!!! 😄
+1
Bram36
@manus ????wat bedoel je manus
manus
@Bram36

Dat dit dezelfde is
ursus
@manus heb je er ook een foto van?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus Bison 416 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!