Foto van een Fordson Super Major, even de verstelbare trekhaak gepast. Ook het beroemde juk voor de diepte regeling gemonteerd.

Fordson Super Major

old man jose
Foto van een Fordson Super Major, even de verstelbare trekhaak gepast. Ook het beroemde juk voor de diepte regeling gemonteerd.

Reacties

manus
Ziet er netjes uit
Gerrit GBo
Ziet er strak uit, weet niet of je nog een ondertrekhaak zoekt maar er staat er nog een complete te koop op marktplaats.

Waren er eigenlijk wel originele boventrekhaken van Fordson??
old man jose
@Gerrit GBo
Neen er waren bij fordson geen originele boven trekhaken, bij de dealer werd er zoiets opgebouwd of een met een grote dikke plaat en 3 of 4 lippen.
Goed al de foto's bekijken heb al een zwaahaak zoals men die noemt. Maar toch bedankt..
Gerrit GBo
Stom, zit even te bladeren en zie dat je er inderdaad al één opgescharreld heb, ik moest zelf ook behoorlijk zoeken, de zwaaihaak was bij mij ook verdwenen vandaar dat ik er even melding van maakte.

Is toch raar, volgens mij hebben de meeste engelse trekkers wel een zwaaihaak maar geen boventrekhaak. Vooral voor zo'n veel verkocht merk en type zou je toch denken dat ze daar bij Fordson wel wat voor hadden.
henk1167
Nee er zijn alleen ma een zwaaihaak en geen boventrekhaak..

heb je deze zelf gemaakt?? veel werk??

moet er ook nog een hebben..
old man jose
@henk1167
Heb deze helemaal zelf gemaakt van twee stukken hoekijzer, aan elkaar gelast de gaten geboord twee hoekjes weggeslepen bek gemaakt. Nu gaan we richting spuiten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!