Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.Beter zo met kappen eraf? ik vind van wel. Nu wel effe koos zwaailamploos heb de ouwe eraf gehaald die gaat op de inter hier komen 2 nieuwe op :-)

John Deere 3050

rickjd
Foto van een John Deere 3050, bezig met poseren.
Beter zo met kappen eraf? ik vind van wel. Nu wel effe koos zwaailamploos heb de ouwe eraf gehaald die gaat op de inter hier komen 2 nieuwe op 😄

Reacties

Mooie trekker is die van jouw
rickjd
Van me vader 😄
Maar ik doe alles behalve verre afstanden over weg want ben nog geen 16 😞
rickjd
Ga denk ik ook dan nog effe dat 16 km/u sticker weg proberen te halen
valtra6850
Ff met de föhn warm maken dan wil dat heel goed
rickjd
Okee. zal morge eens kijken
rickjd
Ga voor de zwaailampen 2 nieuwe stokjes kopen alles symetrisch gemaakt net en ouwe stokje weg gehaalt. Leg dan vanaf de kant waar eerst 1 zwaailamp lag een groen draadje over het dak heen naar de andere kant.
Raar bij deze trekker was, dat de beugel van de voor werklampen aan linkerkant met naar buiten stond. soort van rondje alleen dan beetje vierkant 😄 , klinkt heel logisch maar zech maar de binnenkant stond naar achter en aan andere kant naar voor dus dat met veel kracht los gedraaid en naar andere kant gezet. Het MOEST wel anders zou het pootje aan de ene kant tegen houder van spiegel komen en nu komt ie er net achter. omdat zwaailamp poot aan werklamp houder zit. Dan effe 2 pootjes en 2 zwaailampen bestellen en goan! Morge miss als het droog is het 16 km u sticker eraf halen
valtra6850
Is het gelukt?
rickjd
Was er net mee bezig zwaailampen en pootjes besteld 😄
rickjd
Zwaailampen zijn binnen morgen samen met

@ johan6475 De pootjes maken.
Die heeft er ervaring mee 😄
rickjd
Ze zitten erop 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!