onze 6.45tt weer is tog mooi :P. Foto is geplaatst door 645tt op 11-04-2007 om 15:13:05, met 29 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6.45

645tt
Onze 6.45tt weer is tog mooi 😛

Reacties

AVA
Knappe mk1 nog doet ie t een beetje?
jordyttv1145
Vind het wel jammer dat bij de nieuwere agrotrons de zij ruitjes niet meer open kunnen
kemerink
Och daa voa heb ik airco ik rijd nooit met ruiten los dat is een heel behoud voa de trekker vind ik
RobDeutz104
Waarom is dat voor het behoud van de trekker?
RobDeutz104
Als je wel eens met een raam open rijd, hoor je sneller mankementen
jantje
Ik vind het wle jammer dat het vooraam niet open mag als je op de weg rijdt.
RobDeutz104
Wie zegt dat het niet open mag?
jantje
Het mag wel maar die klapt er heel makkelijk uit want hij zit gewoon met 2 boutjes vast aan je ruit.
RobDeutz104
Dat zit je achterruit toch ook
jantje
Ja maar daar komt de wind niet zo snel onder. als je vooruit rijdt en er komt ff een wind vlaag dan kun je glas gaan rapen.
RobDeutz104
Valt best mee
jantje
Nou ik neem het risico niet. soms als met me vooraam open in het land door over een klein bultje rijdt zie ik de ruit al bewegen. kun je nagaan als je over een drempel rijdt en er komt een windvlaag onder.
me
Aslt goed is hoort de wind er niet onder te komen .. maar moet die zo staan zodat die alleen naar beneden kan waaien .. terug .. en dan is met de gasveren heel kleine kans dat die knapt ..
AVA
Wat een bull shit jantje je kan gewoon met voorruit open rijden ook al rijd je 50
me
Wij hebben hem er ook nog nooit uit gehad .. de wind hoort er niet onder te komen .. en bietje wiebelen van boven naar onder op de gasveren is omdat die miss niet zoveel druk meer leveren
RobDeutz104
Als je over een hobbel gaat, dan veren gewoon de gasveren in en uit, en moet je maar eens kijken wat zo'n ruit kan hebben
jantje
Het zal allemaal wel. de monteur op m'n werk zei dat het beter was van niet en de monteur van digo stond er naast en die zei ook van niet dus die geloof ik toch ff wat eerder dan een paar lui op een forum.
AVA
Whaha ik denk dat rob en ik wat meer ervaring hebben als die paddo''s van de digo
me
Laat ze lekker kijken 😃 .. alles wat je dichthoudt is beter .. je trekhaak niet gebruiken is ook beter voor je trekhaak .. als het zo was hadde ze der niet eens ingezeten .. je moet je niet alels laten wijsmaken
jantje
Whaha hoor ze nou is joh wat een stoere praat.
me
Tsja .. wij reden met een 4.31 altijd met voorraam open .. herrie was er toch al in de cabine .. nooit eruit gehad .. denkje dat ze dat van deutz fabriek leveren als het kwetsbaar is ??
me
En eerst geloofde ik er ook geen ruk van .. maar over deutz weet robbie meer dan wij allemaal bij mekaar ..
RobDeutz104
Sommige lui zeggen wel eens meer wat, als er iemand zegt, in de sloot springen is goed voor je, dan doe je het toch ook niet, heb zelfs deutzfilms, waar ze 40 bij rijden met het voorraam open
jantje
Ja ik geloof best dat hij er veel vanaf weet. hoe kinderachtig ben je nou als je gaat zeggen dat je meer van een machine afweet als de monteur van het mechanisatiebedrijf?
RobDeutz104
Heb monteurs van mechanisatiebedrijven ook niet altijd erg hoog staan!
AVA
Ik weet voor 100 procent zeker dat rob 20 keer meer weet van deutz als de gemiddelde monteur bij een dfdealer......................die gasten weten niet zo veel......qua historie etc..
jantje
Haha wat een geslijm joh echt niet normaal.
AVA
Niks geslijm t is gewoon zo, wat boeit mij rob....... nou ik kan m verder niet ,maar alles wat hij zegt is gewoon zo......................

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6.45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!