Foto van een Giant V361, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door me op 30-03-2011 om 22:33:38, met 11 reacties.

Giant V361

me
Foto van een Giant V361, bezig met voeren.

Reacties

John Deere 6600
Zo'n blokje kan die shovel toch nog best goed baas. die minishovels tillen toch heel wat op.
me
Heel best, je verneemt er niet veel van. Kan hem ook bovenin krijgen dus valt mij alles mee ..
eddie
Ja daar verbaas ik me nog altijd over, als je bij onze atlas een nat pak gras oppakt dan wil die al wel eens stijgeren van achteren. maar wat ligt hier achter in dan ? gewoon een blok ijzer ofzo ? 😃
me
Een gewicht van 100 kg, en al het gewicht ligt achterin zoals de motor en hydrauliektanks .. Dit gras is ook niet zo gek nat, en dat die van jullie steigert is denk ik met wegrijden en dus ook het lostrekken nog van de kuil. Tevens zit je met de snijder bijna altijd op of bij de grond 😄!
Wardcase
Heel mooi zo thom op de vroege morgen
-sjonnie-
Mooi gedaan zo
Hebben jullie hem altijd aan de shovel of ook aan de trekker
MarkGorte
Die thom die martelt ook niet..
niels_steyrfreak
Ipv shovel met kuilsnijder eerder kuilsnijder met shovel
me
Eigenlijk altijd aan de shovel, zoveel hoeven we niet uit te halen blok per dag .. Maar kan nog wel achter de trekker als de shovel keer weg zou zijn ofzo, of als je keer blokje elders zou willen halen. Heb hem eigenlijk sinds dat we hem hebben nooit achter de trekker gehad, ideaal zo!

Martelen moet ook niet 😃 !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V361 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!