Foto van een Paus Shovel.Paus op demo, is een Paus TSL 855. Foto is geplaatst door SkarphofJDFan op 04-04-2011 om 16:19:07, met 9 reacties.

Paus Shovel

SkarphofJDFan
Foto van een Paus Shovel.

Paus op demo, is een Paus TSL 855

Reacties

Valtrapowerr
Lijkt mij DE shovel, draai en uitschuif giek, is alleen veel te duur voor ons 😃
fendt-412
Is dit bij frank?
mooi dinkie trouwens 😛
frankie11
Haha ja dat is bij ons.. idd heel mooi ding.
GijsMF
Sow was altijd al gecharmeerd van een zwenklader (gewerkt met een Ahlmann) terwijl me een verreiker ook altijd handig leek. Toch wel ideaal, zon combinatie van twee.

Maar kan je volledig gezwenkt en giek zo ver mogelijk uit wel een beetje veel tillen? En kun je ook goed op de grond komen als je de giek helemaal zwenkt ivm de banden? En hoe is het zicht, de giek bedekt zowat de hele cabine op de foto 😛
fendtjuh
Mooi dingetje zeg 😄. Alleen die banden, gaan jullie er ook veel mee op het land dan? Want op de beton zijn deze banden zo glad...

Of iig, wat de bedoeling zou zijn als hij gekocht werd 😛
HollandNew
Lijkt me een mooi ding 😄
John Deere 6600
Super handig dat zwenken wij hebben een AZ 85
SkarphofJDFan
Tis indd een heel makkelijk ding, hebben hem nog maar een middagje gebruikt

t zicht is goed hoor gijsMF. foto is van onder genomen darom lijkt dat zo denkik.

je kunt er 90 graden mee zwenken en 80 graden mee sturen (knikbesturing. je moet natuurlijk wel je verstand gebruiken je kunt die bak niet vol zand doen en dan helemaal zwenken en uitschuiven. maar een bak kuilvoer kan die wel 4 meter naast de shovel krijgen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Paus Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!