Foto van een Paus Shovel.Paus op demo, is een Paus TSL 855. Foto is geplaatst door SkarphofJDFan op 04-04-2011 om 16:19:11, met 12 reacties.

Paus TSL 855

SkarphofJDFan
Foto van een Paus Shovel.

Paus op demo, is een Paus TSL 855

Reacties

ford8630power
Dit lijkt me het meest ideale wat er is, bevalt hij?
Valtrapowerr
@dinant, dat dacht ik ook 😄
frankie11
@ford8630power

Wij hebben hem nog maar 1 middag gehad, dat leek heel goed. volgende week komtie volgens mij een hele week. 😉.
JD6930
@SkarphofJDFan

Mooie shovel, hebben we vandaag(21-04-2011) weer opgehaald bij het mechanisatiebedrijf, deze shovel staat nu in Esbeek, is verkocht dacht ik en wordt nu de komende tijd klaar gemaakt.
SkarphofJDFan
Klopt deze is gekocht door mijn baas, dus opschieten met dat ding klaarmaken 😛
JD6930
@SkarphofJDFan

Rustig maar, hij stond vandaag in de werkplaats, en volgens mij was ie al klaar toen ik weg ging. Kan het kloppen dfat ie naar Vriezenveen moet? Als dat zo is kom ik hem misschien zelf mee afleveren, ik ga woensdag misschien weer met de vrachtwagen mee, een ritje naar o.a. Vriezenveen om een Paus af te leveren en naar de Krampe fabriek in Duitsland. Maar de planning kan iedere dag veranderen dus vandaar misschien.

Kan het zijn dat jullie hem via een bedrijfje in Haren op demo hadden? Wij hebben hem dacht ik in Haren opgehaald gisteren.
JD6930
!Even verplaatsen naar TSL 855! Dat type moet nog aangemaakt worden.
JD6930
Ik, JD6930 en niels_steyrfreak hebben dit object verplaatst van Tractoren Paus Shovel naar Tractoren Paus TSL 855
frankie11
@JD6930

Hahah . dan breng je hem naar mijn buurman! de shovel is voor ons 😃 . Wij wonen er tegenover met die koe voorop de stal 😉.
JD6930
@frankie11

Oke dus het kan zijn dat ik als het doorgaat woensdag(niet een dag verzet wordt bijv.) bij jullie op de plaats sta samen met de vrachtwagen chaufeur en zen dikke DAF XF met op de dieplader een prachtige Paus shovel? 😛
frankie11
@JD6930

dat zou kunnen 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Paus TSL 855 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!