Foto van een Mustang 506, bezig met poseren.!Verplaatsen naar 506!. Foto is geplaatst door JD6930 op 09-04-2011 om 20:40:30, met 5 reacties.

Mustang AL 506

JD6930
Foto van een Mustang 506, bezig met poseren.

!Verplaatsen naar 506!

Reacties

JD6930
Ik, JD6930 en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Mustang 406 (Poseren) naar Tractoren Mustang 506 (Poseren)
fendt the boss
Zit er een leuk verschil in de prijs van zon mustang en een giant
JD6930
@fendt the boss

Weet ik niet, het zijn in iedergeval wel andere shovels als Giant. Je hebt machines die hetzelfde zijn als die van een ander merk, maar Mustang Knikladers zijn niet hetzelfde als Giant maar hetzelfde als Weidemann dacht ik. Dat is hetzelfde met Gehl en Mustang Knikladers, gewoon andere stickers en klaar. De Mustang Schrankalders zijn volgens mij wel gewoon echt Mustang.
JD6930
@fendt the boss

Beetje laat maar beter laat dan nooit:

Mustang/Gehl hebben een eigen fabriek in de USA. Toen ze net startte met de shoveltjes kwamen ze wel van Weidemann.

Bovenstaande is dus ook een echte Mustang.

Wat het verschil in prijs is tussen Mustang en Giant weet ik ook nu nog niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mustang AL 506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!