Foto van een John Deere 6400, bezig met bemesten. Vullen bij de silo!. Foto is geplaatst door me op 09-04-2011 om 20:59:55, met 18 reacties.

John Deere 6400

me
Foto van een John Deere 6400, bezig met bemesten. Vullen bij de silo!

Reacties

deerefan
Hij was zekker verstoppertje aan het spelen!
wiegehts
Skier voormkear
maartendankers
Wat een ruimte zeg 😃
me
Hebben niet allemaal ruimte nodig om met een boot te draaien 😄! Vrachtwagens gaat eigenlijk nog heel best tot zo ver 😛!
Abarth
Netjes! 😃
wiegehts
Als je maar recht uit kunt hej nergens last van
me
Recht wordt m niet, mooi slinger om hem hierin te draien, wel koek en ei als je om stal heen rijd .. Maar zelf met injecteren doe ik dat eigenlijk nooit .. is 200 meter meer en je rijdt eventueel onnodig je erf ranzig als je smerige banden hebt ..
wiegehts
Aha oke
me
Als je nieuw zou zetten zet je het natuurlijk ruimer, maar is eenmaal niet anders 😄!
fendtjuh
Och tis wel te doen bij jullie ja Thom...

Een 8R met schuitemaker wordt wat lastig, maarja wat moet je daar ook mee bij jullie 😛
me
Vrachtwagen gaat net, en trekker met dubbellucht kan ook net .. Dus opzich redden ons wel 😄! Verveat past hier niet door 😄! Als het allemaal heel storend wordt kan er altijd nog afsluiter worden gemaakt aan de andere kant van de silo, moet er wel stuk bij aan worden gestraat.
johndeere6910
Netjes hoe hou je die velgen zon netjes
me
Zijn 2000 uur terug toen we hem kosten keer gespoten .. Met wisselen en demonteren beetje op de eindvertraging letten .. al zijn die wel iets beschadigd maarja, uiteindelijk toch een werk pony!
johndeere6910
Aha dacht al dan zijn mijne ook nog netjes na 6000 uur ja daar kan ik wel opletten alleen als de rest ze der zo aftrekt word het niks
idd is voort werk
MaartenMandemaker
Mooie foto thom!
me
Dank u 😄! Hier had ik m ook aardig schoon als zo te zien! Nu is het stof niet meer weg te denken als je hier 1 keer over het pad gaat. Volgens mij was dit met bouwlandbemesten 😄!
JD-FAN
@me Nog steeds JD mannen zie ik

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!