en voorlopig de laatste foto van dit geweldige span!. Foto is geplaatst door paul op 17-04-2007 om 11:53:46, met 14 reacties.

New Holland 8670

paul
En voorlopig de laatste foto van dit geweldige span!

Reacties

bluepower
Uber mooie combie paul!!!!!!!! Echt goed voor mekaar!!
FENDTfarmer
Waarom heb j eniet ff een actiefoto gemaakt?
Ernst-Jan
Ford 8670?? of wat voor een is 't
schut
Volgens mij wel, welk met schijveneg dan paul??
schut
Merk moet dat zijn 😉
snieder
Evers of kverneland?
me
Is een totaal ander merk .. weet ik zeker .. maar zeker mooi !
snieder
Oh shit k dag doe maar een gok maar wat is hjet nou?
me
We horen het vast wel van paul .. zoiezo geen evers .. kverneland zou idd goed kunnen .. maar denk een dablo ofzo .. we horen het zo wel keer 😃 .. denk dat het over het algemeen niet zo bekend merk is 😉 .. maar zijn vaak wel goeie stevige eggen
paul
Haha allemaal helemaal fout
het is een unia het merk komt uit polen we hebben er eerst een van drie meter uit polen op proef gehad en die beviel ons vele malen beter dan die van lemken en toen hebben we deze besteld. en hij is lomp zwaar gebouwd, de trekker word ook een beetje ligt voorin dus dan kan je je eigen misschien inbeelden hoe zwaar die is (alleen de frontgewichten wegen al 880 kilo)
schut
Oke dan!! weer iets geleerd!!
casecs110
Mooi man dikke trekker
Maris
Ik, Siebenga en nht8040 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland 70 Serie naar Tractoren New Holland 8670 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8670 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!