Foto van een Fendt 103 S, bezig met poseren. Weer terug van Trekkertrek Aalten.. Foto is geplaatst door jelmerkoskamp op 17-04-2011 om 22:40:46, met 5 reacties.

Fendt 103 S

jelmerkoskamp
Foto van een Fendt 103 S, bezig met poseren. Weer terug van Trekkertrek Aalten.

Reacties

ArnoFendt
Hoe heb je gepresteerd?
mark_geffen
Welke versnelling reed je? En kwam jij voor van de grond, wat deed de vooras toen? Want die van mij klapt dubbel en gaat niet makkelijk weer vlak...
jelmerkoskamp
Heb jo die dubbele H-bak en dan die in de lage, en dan reed ik in 3 hoog. Heb er verder het moederblokje gewoon aanzitten, ik heb wel de hefarmen, hefstangen en stabilisatiestangen gedemonteerd, nu was ik nog 20 Kilo te zwaar maar omdat ik er niks af kon halen mocht ik door.. 1e trek 85 meter en 2e trek 40 meter..
mark_geffen
Hier hebben we geen 2,5/2,6 ton, dus ik doe in de 3,5 ton mee. Moet bijna een ton aan gewicht bij. Maar dan zal ik het ook proberen in 3 hoog 😄 Heb ook de dubbele H-bak ja 😉 Bedankt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!