Foto van een Lely meerdere, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door claasenfendtfan op 01-05-2011 om 18:10:24, met 19 reacties.

Lely meerdere

claasenfendtfan
Foto van een Lely meerdere, bezig met poseren.

Reacties

SkarphofJDFan
Lijkt wel een lely demodag
claasenfendtfan
Haha, alleen de ladewagen er nog naast en dan is het rijtje compleet 😃
als ze willen kunne ze het hier organiseren, haha 😛 machines zijn er al voor een groot deel 😛
zetor4ever
Ziet er leuk uit zo
Valtrapowerr
Wrom zet je ze uit de schuur terwijl je een schuur heb waar je ze zo inrijd??
claasenfendtfan
Omdat de maaiers achter in stonden en die hebben we als eerste nodig, en dus hier maar neer gezet, omdat we ze deze week toch nog nodig hebben, als ze hun werk gedaan hebben gaan ze weer naar binne denk ik.
JJ96
Zag zaterdag de schudder al staan ja.. 😛
claasenfendtfan
Zaterdag hier langs gekomen dan? 😛
JJ96
Ja, morgen weer.. 😉
claasenfendtfan
Oke, we zijn nog aant halen, dus er zit een kans in dat we weer op de foto worden gezet? 😃
mf6495
Mooie machine park
robert_fendt
Openluchtschuur 😛?
fendt-412
Gaan dit allemaal geen 5x per jaar binnen en weer buiten zetten. Past allemaal maar net binnen als er niet teveel pallets staan met allerlei producten. Ladewagen hangt over de achtermaaier heen, frontmaaier staat onder de schudder, dubbellucht ligt onder de hark. Weidesleep onder de dissel van de ladewagen, ben je wel een dagje mee bezig om alles netjes binnen te zetten 😛

Die paar buitjes in de zomer zullen ze vast wel niet minder van worden. Enige wat er een keer minder van kan worden is de houten bodem van de ladewagen, wordt nat en gaat uitzetten, droogt op in de zon en gaat weer krimpen. Staat nu wel netjes binnen.
fendtjuh
Lak wordt dof van de zon, doeken, banden en hydrauliekslangen verweren/verdrogen veel meer enz. Maargoed, dat gemartel is ook niks nee.

Maargoed, voordat het echt lelijk is staat er wel weer wat nieuws bij jullie 😃
fendt-412
Machines zijn hier eerder dof door het stof uit de kapschuur, waar stof zit komt geen zonlicht dus dat zit wel snor 😛

Is 't zo erg? meestal wordt er iets ingeruild om de 10jaar, binnen die tijd kun je de boel ook wel goed verkrachten, dat is het probleem niet 😛
fendtjuh
:lol: jaja mooie redenering 😃 Gooi die boel maar onder de modder, er ff af spuiten met verkopen en bam een nieuwe machine zit eronder verstopt 😃

Zo erg? Nee bedoel meer voordat het spul echt versleten is het weg is 😉 En idd, daar hoef je weinig moeite voor te doen.

Zonet was de aftakas van de hark nog een hoepel geworden 😛
fendt-412
Ditsoort machines van rond de 10jaar oud zijn nog aardig gewild. krijg je wel leuk wat voor terug. Valt het al met al wel mee wat je bij moet leggen. Spul gaat stuk wanneer je het nodig bent, kun je ook niet hebben met hooibouwmachines. Giertank kun je nog een keer een dag laten staan.

Hef niet helemaal omhoog/omlaag gedaan ofzo? 😛
fendtjuh
Toch nog wel na 10 jaar? Ik vind dat je er maar weinig voor terug krijgt. Als hij technisch goed is zou ik het mooi houden, die laatste jaren schrijf je er zowat niet meer op af... Je kunt alleen een x pech hebben met een machine 😛.

M'n pa wou de hark omhoog doen maar nam de hef per ongeluk mee, dus gatenbalk tegen de aftakas en omhoog gedrukt.

Viel nog mee want er was maar 1 buis krom 😛. FF naar abemec en half uur later weer klaar gelukkig. Hef had hij nog niet begrenst.
newholland6640
@fendt-412

Dubbellucht enzo staat bij ons ook buiten. Maar het is toch kleine moeite om het binnen te zitten? of in igg wat er redelijk makkelijk past.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!