Foto van een Merlo P 34.7, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door Jur k deutz op 05-05-2011 om 22:56:20, met 9 reacties.

Merlo P 34.7

Jur k deutz
Foto van een Merlo P 34.7, bezig met gras inkuilen.

Reacties

-sjonnie-
Best ding
loki0134
Deze rijden heel goed ofniet? komt deze nog een beetje de kuil op omdat het een hydrostaat is? rijd er zelf ook vaak mee
Coen716
komt zeer goed de kuil op trek goed wij hebben er thuis ook een gebruiken hem er ook voor
Jur k deutz
Ik reed vorig jaar met de manitou van de loonwerker maar daar hoorde je geewoon klappen met achter en vooruit schakelen maar met de merlo heb je dat niet en er zit kracht in. je zet hem in zn 1 met een beedje handgas en gaan met de banaan. aleen kut met de beveiliging die op deze en de nieuwe zitten daar word je gewoon doof van.
loki0134
Dit is toch de plus uitvoering?
de beveiliging hebben wij er aflaten halen door de dealer
heb je hem dan ook in de hondengang op de kuil of dat niet?
Jur k deutz
Nee, nog niet geprobeerd. maar ga bij de 2e snee wel ff kijke hoe dat gaat
casejxu
@loki0134

beveiliging kan er heel makkelijk af bij deze dingen, maar dat zal een dealer nooit doen omdat deze dan aansprakelijk zijn 😉 en nee bouwen ze om, je heb 4 wiel, hondengang, of voorwiel besturing maar wij bouwen ze om naar achterwiel besturing zodat je geen last heb met dubbellucht voorop
loki0134
@casejxu
ja dat zit op de achter as. toen die net nieuw was wisten we nog niet dat het er nog op zat dus we reden met een volle bak en toen kwam die van achter iets omhoog en toen vloog die meteen in de beveiliging.stond je daar midden in het weiland.. kon niet meer voor of achteruit. voor de rest lopen ze goed maar je kunt het wel merken dat het hydrostaat is heb en keer een wedstijdje gedaan in het weiland maar dan loopt die maar 38-39 en op de weg 40-41. je kunt ze toch nog harder laten lopen is mij verteld?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Merlo P 34.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!