Foto van een Claas Scorpion, bezig met balen wikkelen.. Foto is geplaatst door tobiii op 16-05-2011 om 18:20:32, met 10 reacties.

Claas Scorpion

tobiii
Foto van een Claas Scorpion, bezig met balen wikkelen.

Reacties

Mthijs
Werkt dit beter sneller en goedkoper ? 😛
David_Fendt
Heeft deze wikkelaar een eigen moter ofzo?
mf 35X driver
Jaja nog n moter erbij...
mag wat kosten filters olie onderhoudt.. ga nm maar elke keer aan en af staan te koppele.
das toch geen werksnelheid aan n verreiker
tobiii
Werkt zeer goed een op het hof zeten we hem af en stapelen ondertusn
mf 35X driver
Kosten van onderhoudt val je van achterover
keer wat stuk nog meer
en wat wil je ermee als je n platte kar nodig hebt...
me
Goeie oplossing .. kost geen drol zo en die motor gebruikt waarschijnlijk amper diesel .. je staat te kijken wat voor trekker ervoor moet bij zo'n wikkelaar om olie genoeg te leveren en dan ook hoeveel toeren ding moet maken! Nu zou je er bij wijze van spreken met iedere voeraanschuiftrekker nog kunnen gaan wikkelen! En die verreiker staat nu stationair in neutraal .. geen brandstof dus 😄!
mf 35X driver
2 moteren die diesel gebruiken stadionair onderhopudt 2 moteren en sinds waneer heeft een loonwerker een voertrekker?
me
Nou vooral die 2e zal veel gebruiken .. Heb je wel eens gewikkeld met een trekker ? .. Denk dat dit motortje niet zoveel toeren nodig heeft om olie te leveren .. daar is wel overnagedacht .. de losse trekker die ervoor staat is dat meestal niet zo! .. Voor kverneland wikkelaar moet ik met onze 6400 zo'n beetje 2000 toeren maken om maximale wikkelcapaciteit te halen ..

En stationair zuipt een trekker in verhouding geen ruk .. Hier kan je alles voorzetten! Loonwerker heeft geen voertrekker maar oude trekker die voor transportkar staat kan hier ook voor! Mchale heeft dat ook mooi, eigen hydro pomp op aftakas ..
radium45
Göweil
Wikkelaar
Balen wikkelen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Scorpion ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!