Foto van een 1x John Deere 533, maaier & 2x John Deere 633 Voorlader, bezig met poseren op de aanhanger van De Groen Poortvliet, 2 nieuwe John Deere 633 voorladers en 1 6230 Premium afgeleverd bij de

John Deere Voorlader

JD6930
Foto van een 1x John Deere 533, maaier & 2x John Deere 633 Voorlader, bezig met poseren op de aanhanger van De Groen Poortvliet, 2 nieuwe John Deere 633 voorladers en 1 6230 Premium afgeleverd bij de Kok in Esbeek.

Reacties

RobinBos
Staaan die laders op voorraad?
JD6930
@RobinBos

Deze zijn volgens mij beide voor een trekker besteld.

@haasjeRens weet hier meer over!
RobinBos
Hmm jammer
JD6930
@RobinBos

Heb je er een nodig dan? Ik weet niet wie jullie dealer is/in welk gebied jullie zitten?
RobinBos
Maar geleverd niet, dat is het probleem. We zitten al een tijdje te wachten op een 633, was iets mis gegaan bij nagel geloof ik. We hebben nu een voorraad lader van een collega dealer, maar die heeft mechanische ventielen, de klant had electrisch besteld. dus dat spul moet ik via parts bij bestellen.
JD6930
@RobinBos

Oke, deze hier zijn denk rechtstreeks via de Kok naar Nederland gekomen.

Dan zat die van jullie zeker nog bij de laatste orders die Nagel nog zou afwerken? Ik dacht dat ik een keer hoorde dat Nagel nog wat laatste orders voor dit jaar afwerkte en dat het dan stopte voor Nagel, dat ze daarna alleen de motoren nog doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Voorlader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!