De nieuwe Werklust WG 18F van Zeijerveld/Bousema. Foto is geplaatst door Maris op 20-05-2011 om 18:50:07, met 16 reacties.

Werklust WG 18F

Maris
De nieuwe Werklust WG 18F van Zeijerveld/Bousema

Reacties

CoenNijenhuis
Nice, ziet er goed uit!
remcotrekker
Precies coen
newhollandtsa
Haha een hele bekende shovel.
Maris
Dat zal wel 😃 Is er een C weggegaan?
newhollandtsa
Jah de c van het loonbedrijf is ingeruild.
DESLAGERURRE
Waarom achterop ook dubbele banden ? als er iets slecht is voor een shofel is dat het wel 😉 en het rijd voor geen meter aan :?
newhollandtsa
@DESLAGERURRE

hoezo is dat slecht voor een shovel. en dat het voor geen meter aan rijd zal ik nog niet zo gauw zeggen je hebt wel meer druk verdeling dat klopt maar als je over de kanten rijd is het ideaal.
DESLAGERURRE
@newhollandtsa

plastick kapot rijden zul je bedoelen 😉
omdat een shofel achteras daar niet op gebouwt is aldus een monteur van werklust . de achteras is 2x zo licht dan de vooras 😉 en d'r bij de kanten moet je met de vooras op zetten niet met de achteras 😉
DESLAGERURRE
Oja .. ik ben niet iemand die bluft 😉
newhollandtsa
@DESLAGERURRE

Ik ook niet. Maar ik geef je geen ongelijk hoor wij hebben 2 shovels een met rondom dubbelucht en 1 met alleen voor.
fendt-412
Als je wat droge mais hebt is achter dubbellucht wel fijn denk ik, als je een licht puinpakje voorin hebt heb je aardig wat druk op de achteras, heb je kans dat de banden wat wegsnijden door de mais heen omdat de banden te smal zijn. Hier wel eens gehad dat een l90 te zwaar was, heeft de loonwerker de l70 maar opgehaald, te zwaar met smalle banden werkt ook niet boven de wanden.
Jarno1h
Andere shovel van zeijerveld? rijd appie hier op of iemand anders?
Maris
Ja de nieuwe.
mark1997-De meije
Voor en achter dubbele bandern beteRRRRRRRRRRRRR
crazy machinisie
@deslagerurre.... niks mis mee achterop dubbele wieltjus!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust WG 18F ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!