Foto van een Deutz D4007, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door dx11 op 21-05-2011 om 15:27:54, met 6 reacties.

Deutz D4007

762 foto's van @dx11

dx11
Foto van een Deutz D4007, bezig met gras harken.

Reacties

me
Mooi spulletje! Trekker is zwaar zat voor zulk werk 😛! En je fella harkt het netjes schoon! Altijd al zelf gekuild? Zie nu jullie mooie opraapwagen, verdeler en druk met de dx en 845 ?
dx11
Ja, fijn harkje! de trekker kan het zat doen. Tot 4 jaar terug deden we nog alles met de D3005 en een Vicon acrobaat, maar dat is echt funest voor je wagen. de wiersen zitten altijd zo vast in elkaar dat is niets waard.

Ja, nu staat de dx nog voor de wagen, net als de D6206 omdat we met 2 wagens hebben gereden. De 845 staat op de kuil, maar dat willen we omdraaien met de Dx. Dit omdat de Dx wat langzamer achteruit kan rijden, wat fijner verdeelt.

De case is wel wat zwaarder, maar dan moet er maar wat gewicht bij ofzo. Bovendien kun je die paar pk van de 845 beter voor de wagen hebben als op de kuil.
me
Alles met acrobaatje is idd niets 😄! Zie je de wiersen voor je trekker de pick-up in vliegen 😃 ! Maar net resultaat van zo'n oudere fella hark! Werkt trouwens ook wel leuk want t spul kost in verhouding tot een nieuwe geen roggel!

Doe maar luxe, met 2 wagens rijden! Altijd al gedaan of dat ook niet ? Zoiezo altijd alles zelf al gekuild? Weet niet hoeveel bunder jullie namelijk moeten maar zag een flinke sleufsilo 😃 ! Langzaam rijden is wel prettig ja, zoiezo met aanrijden is een lage versnelling wel fijn!

Nou die 500 kg zal het verschil wel niet helemaal maken denk ik 😛! En ziet er uit als een flinke wagen, dus die paar pk is geen overbodige luxe idd 😃 !

Mooi om te zien hoe jullie allemaal zelf doen zo 😄!
dx11
Ja, kosten vallen mee. Hadden we jaren eerder moeten doen.

Nee, heel soms met 2 wagens. Meestal gewoon met 1.
We hebben ruim 40 bunder om huis, en nog 8 op 5 km afstand.

Altijd zelf gekuild, in Zuid-holland samen met de buren, maar nu helemaal zelf. Tegenwoordig met oudere machines maar wat je zegt, het functioneert prima en kost geen drol.

kwa pk's kan de dx het wel goed doen hoor, daar niet van, maar alle beetjes helpen.

tractorfan.nl/movie/19431/
Met 40 pk kan het ook zat 😛

We vinden het ook mooi werk om te doen 😉
me
Oke dat is aardig de moeite om (effe) weg te rijden 😄 !

En als je altijd alles zelf doet is uit handen geven ineens ook raar!

Zo doen wij ook hoop, vaak ouder spul 2e hands kopen en (in mijn ogen) goedkoop werken ...

Hahaha die 4007 trekt hem ook nog dat valt me mee ja 😄! Al is beetje pit op de weg en op de kuil ook wel lekker ja 😄!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4007 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!