Foto van een International Onbekend, bezig met poseren.vertrek oude pers. Foto is geplaatst door -Anne- op 26-05-2011 om 11:24:50, met 9 reacties.

International 440

45 foto's van @-Anne-

-Anne-
Foto van een International Onbekend, bezig met poseren.

vertrek oude pers

Reacties

IHFan
Ah serieus. das mooi kloten is wel een hele mooie pers. Alleen je kunt er denk ik allen maar stro mee persen of niet? vanwege de breedte tussen de tanden.
wolseley
Waar gaat die heen?
Tom VB
Echte geschoolde hijsers dat kun je wel zien aan het professionele werk dat ze leveren. Alles zeer doordacht en veiligheid staat voorop ! 😃
radium45
Laten stuiteren dat ding, persen als de beste maar knopen? Ho maar.
+1
Glenn IH
@radium45 de all twine knopers zoals op deze zitten gaan zeer goed. De oorspronkelijke van een b46 en b47 die waren slecht daar werden dan ook vaak all twine opgezet
-Anne-
Haha veiligheid voor alles!:P. hij is naar noord holland gegaan. ja het is voornamelijk een stro pers. hooi persen zal wel kunnen maar moet je wel heel lang spul hebben. en dat hadden wij niet.

ja persen wou die wel. maar de knoperij moest worden afgesteld. hebben nu een nieuw speeltje:D
RINDERFIATAGRI
Ow wat had ik die graag van jullie willen kopen
loki0134
Ik, radium45 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren International Onbekend (Poseren) naar Tractoren International 440 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 440 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!