Foto van een Merlo Onbekend, bezig met gras schudden. velddag kverneland. becvary, tsjechie. Foto is geplaatst door luuk23 op 27-05-2011 om 11:29:11, met 9 reacties.

Merlo Onbekend

luuk23
Foto van een Merlo Onbekend, bezig met gras schudden. velddag kverneland. becvary, tsjechie

Reacties

fiat 666
Vind ik mooi zo n merlo ,kan je tenminste gebruiken vr alle doeleinden
sanderbo
Lol, je staat wel even raar te kijken als je dit in nl ziet.
BEboer
@fiat 666
Is mss waar maar koppelt volgens mij erg moeilijk aan! Volgens mij ben je goedkoper met een trekkertje van 5000 euro van 80 pk voor zo'n werkjes 😄 denk dat de optie meer als 5000 Zal kosten van die multifarmers 😄
Kareltje
Deze trekker kost geloofk tussen de 90000 en 100000 euro
eddie
En totaal geen zicht op de machine
fiat 666
@beboer dat is wel waar wat u zegt! Hij is gewoon 2 doelig
BEboer
@ Fiat is wel waar als je hiermee op de graskuil zou rijden kun je acteraan zoutstrooier ofzo hangen maar je hebt wel geen zicht zoals al vermeld is 😄 Denk niet dat er al veel van die typetjes verkocht zijn?
kroes
Ziet er allemaal leuk uit maar het is gewoon waardeloos zo'n ding. En echt helemaal niet om Merlo af te kraken want die bouwen vast en zeker goede machines maar die Multifarmers is egt troep. Wij hebben er zelf één gehad nieuw gekocht en binnen 3000 uren weer ingeruild. Nog nooit zoveel trammelant gehad met een machine als met die Merlo toen. Blij dat hij weg was toen. Op zulke plaatjes ziet het er allemaal leuk uit maar uiteindelijk kan je er helemaal net niks mee met die aftakas achterop. Drama machines zijn het. En we zijn niet enine want ik weet er nog wel een paar. Eeen verreiker is een verreiker en geen trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Merlo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!