Foto van een International 744, bezig met poseren. Bodem van de dieseltank beetje verroest.. Foto is geplaatst door looman op 29-05-2011 om 11:01:01, met 8 reacties.

International 744

looman
Foto van een International 744, bezig met poseren. Bodem van de dieseltank beetje verroest.

Reacties

pieto84
Is dit de binnenkant? Ga je daar zo'n soort coating overheen smeren tegen het verder roesten?
looman
Daar zit ik wel aan te denken nu de tank lek is. Het lek zit nu aan de zijkant, dat is met lassen blijkbaar wel op te lossen. Gezien de leeftijd en hoe de bodem eruit ziet is het wellicht beter de tank van binnen te coaten, alleen dat heb ik zelf nog nooit in de praktijk gezien.
IH-Jansen
@looman
je kan eventueel naar een dealer gaan en zoon setje kopen met een paar potjes dat hij weer als nieuw is 😄
looman
@IH-Jansen

Heb je het zelf wel eens gedaan ? Zie ook topic tractorfan.nl/topic/20052/… Ben benieuwd of iemand het zelf wel eens gedaan heeft
pieto84
De buurman heeft de tank van zijn brommertje een soort grind in gedaan, met een olieachtig iets. Dat heeft ie vastgemaakt aan een betonmolen, en een uurtje laten draaien. Dan schuurt de zooi er mooi uit. Dan goed spoelen... Die coating heeft ie volgens mij op dezelfde manier gedaan..
IH-Jansen
Je zou zoon setje kunnen kopen kreidlercncparts.com/Webshop/… maar de meeste dealers hebben die wel op ´t schap liggen en hier een beschrijving : spartabromfietsclub.nl/index.php/…
looman

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!