Foto van een Fendt 612, bezig met gras inkuilen.. Foto is geplaatst door fendttim op 02-06-2011 om 19:52:54, met 10 reacties.

Fendt 612

fendttim
Foto van een Fendt 612, bezig met gras inkuilen.

Reacties

Wardcase
Serieuze visser achter het roer van de 612
Fendtvent94
Gaat dat een beetje met zo'n Holaras? Zijn die flappen Standaard al zo groot/lang ?
fendttim
Die flappen zijn standaard. ik ben bijna van over tuigt dat er geen betere verdeler is als een holaras viking.
Fendtvent94
@fendttim

Oh dit is zo'n viking ik dacht dat het so'n jumbo-G was.
Zijn idd verschrikkelijk fijne verdelers.. 615 niet op kuil?, mooi met duospeed..
Siebenga
Verdeler ken het mij wel doen 😛 mooi achter de fiat op achterwiel rijden 😃
Fendtvent94
Wat is duospeed als ik vragen mag ?
fendttim
Bij duo speed zit er een hydrauliek pomp tegen de bak aan geschroeft en er zit een hydrauliek pomp voor op de krukas en die kan je in slagvolume verstellen en ook spiegelen. Dus dan kan je voor en achter uit rijden door de hydrauliek pomp voor op de krukas te verstellen. En daar bij heb je ook nog versnellingen 1 tot 4 want anders kan je niet goed regelen bij lage snelheden. En er zit gewoon een hendel in waar mee je het slagvolume van de pomp kan verstellen. Ik heb van de componenten ook foto`s gemaakt kijk maar.
fendttim
Ja het is een goede kuilverdeler. Hij weegt ook lekker zwaar dus dat rijd goed vast. Die 615 met duo speed is van me zelf. Maar wel is voor de opraapwagen gezet tot nu toe dit jaar alle keren. Maar er is ook nog een 615 aangeschaft foto`s komen nog wel. Die 612 is ook een beetje aan gepast de linker op stap kan je de onderste tree demonteren. En de rechter kant is de onderste tree er af. En met die duospeed tank door het lose gras gaat hem ook niet worden denk. En daar op stappen en duo speed tank zijn net recht. Maar met die 612 gaat het ook buiten gewoon.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!