Foto van een Case JX 70, bezig met gras schudden.. Geplaatst door svenNHpower op 19-06-2011 om 20:12:51, met 11 reacties.

Case IH JX 70

Foto van een Case JX 70, bezig met gras schudden.

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

niels_steyrfreak
Denk da hier geen snelkoppeling op de voorlader staat, heeft er ooit een opgestaan?
svenNHpower
Neey nooit.
niels_steyrfreak
Bij ons wel, heeft er ooit opgestaan, maar is kapotgegaan. nu is het gemaakt, het moet alleen nog gemonteerd worden, want zo lukt het aankoppelen totaal niet( de druk blijft erop)
hier is ie nog heel
tractorfan.nl/picture/465808/
en hier ni meer
tractorfan.nl/picture/495608/
svenNHpower
Blijer met un steyr.
fendtinterfan
Blijft de druk er ook op als je de motor uit hebt en dan met de hendels gaat bewegen?
svenNHpower
Nee alleen omlaag en knikken.
niels_steyrfreak
@svenNHpower

ben inderdaad heel tevreden over steyr, maar de voorlader is een Quicke. dichtingen aan de snelkoppeling zijn al kapot geweest(dure dingen, ook al zie je ze maar net) en dan de beugel een keer afgebroken. maar als er gewone ventielen opstaan blijft de druk van omhoog/ omlaag opstaan ook al staat de motor uit.
svenNHpower
Jha klopt maar bij dez nie
Casegek4ever
Als het goed is heb je een druk loos op de voorlader zitten hebben wij wel op onze jx 70 met quicke voorlader die druk je helemaal naar voren en dan staat die op de grond drukloos
frank_mf
Ik, NHtvt135 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case JX 70 (Gras schudden) naar Tractoren Case IH JX 70 (Gras schudden)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH JX 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!