Daar is ze dan na 2 jaar restaureren.Foto van een Fordson Super Major.Toertocht Well Thanks Roland. Foto is geplaatst door old man jose op 20-06-2011 om 18:48:05, met 8 reacties.

Fordson Super Major

old man jose
Daar is ze dan na 2 jaar restaureren.
Foto van een Fordson Super Major.
Toertocht Well Thanks Roland

Reacties

Tom VB
Staat er al op, Jos.
old man jose
Ik weet het!!!! En daar om link jij hem door!!!!!!!!!!!
Tom VB
Denk aan je rikketik Jos. Rustig maar Old Man.
Ik zeg alleen maar dat hij er nu dus dubbel op staat en dat werkt vervuilend op de site, maar goed laat m lekker staan, maakt mij verder niet uit, je hoeft je zeker niet te schamen voor deze Fordson maar dat is je meerdere malen al verteld dus genoeg veren in bepaalde plekken van de Old Man. 😉
old man jose
@Tom VB
De veren zijn vernieuwd en op de bepaalde plekken houd ik het wel schoon.
Tom VB
Ik heb het gezien ja,

😃
fiatjuh
@old man jose lekker laten staan deze foto,dat mag wel bij oude trekkers,staan wel vaker bijna dezelfde foto`s hier op tf en deze foto heb ik gemaakt dus laten staan. weer mooi opgelost met nieuwe veren Jos !
a3vandiejen
Prachtige trekker,mooi gedaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!