Foto van 2 nieuwe ocmis haspels, bezig met poseren bij de zuidelijke regio importeur Geert-JandeKok BV in Esbeek, 05-07-2011.

ocmis meerdere

Foto van 2 nieuwe ocmis haspels, bezig met poseren bij de zuidelijke regio importeur Geert-JandeKok BV in Esbeek, 05-07-2011.

Reacties

Boerenjongen16
Gaan die toevallig niet naar regio Tholen/ Poortvliet 😉 ?
JD6930
@Boerenjongen16

Geen idee! Er komen er deze tijd zoveel binnen, de ene vracht haspels gaat de deur uit, de volgende komt binnen.

Bij de vestiging in Etten-Leur is ook een Ocmis verkocht, i kweet niet of dat 1 van deze 2 is. Een van deze 2 had een speciaal onderstel waardoor de haspel terwijl de wielen er nog op zitten gewoon zoals hij nu o pde dieplader staat o pde grond kan staan dacht ik.

Wel leuk als je er zo eens even achter komt dat de plaatselijke dealer geen dealer maar importeur is van Ocmis. Ik had er wel eens iets over gehoord, alleen 1 week nvoor dat ik deze foto maakte bevestigde ze het. Had ik zonder vermoeden al wat foto's gemaakt van Ocmis haspels die daar in Esbeek voor het eerst op Nederlands grondgebied stonden, na een ritje vanuit Italië of Frankrijk of waar de fabriek ook zit. 😛 Soms sta ik toch echt versteld wat dat bedrijf(de Kok) toch allemaal al berijkt heeft. Ik ben echt blij dat ik er heb mogen stage lopen. Nu ken ik iedereen daar tenminste en heb ik vele leuke dagen daar en i n/rond de vrachtwagen gehad en omdat ik iedereen daar ken is het natuurlijk ook veel makkelijker om even binenn te lopen en wat rond te kijken of er wat nieuws te zien is. Nu afwachten tot de nieuwste JD daar te vinden is 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de ocmis meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!