Foto van een Fendt 411, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door sanderfendt op 11-07-2011 om 20:48:12, met 9 reacties.

Fendt 411

sanderfendt
Foto van een Fendt 411, bezig met poseren.

Reacties

jd4050
Hoort die maaier zo scheef?
sanderfendt
Nee 😛
rickky
@jd4050 , denk het niet? wij hebben ook wel eens met onze maaier dat als je een hoopje zand tegen komt ofzo dat hij uit zijn slot geraakt ik denk dat dat hier ook is gebeurd..
sanderfendt
Ja, je kan m ook naar achteren inklappen, en dat gebeurde hier want ik reed door een greppel die ik niet zag
JJ96
Heb jij altijd alle ramen enzo open?
sanderfendt
@JJ96

er zit geen airco in dus als het warm is alle ramen open ja, heb ik liever als airco daar krijg je zoon droge bek van 😛
JJ96
Ah oke, onze achtermaaier maakt altijd flink wat herrie, dus daar wordt je niet zo blij van, weet niet hoe dat bij deze is..
johndeere6230
Wij hebben wel airco maar met maaien heb ik altijd de zijraampjes open voor het machtige geluid en de geur van het net gemaaide gras 😉 maar schudden en harken gewoon alles dicht en airco aan tenzij het gras niet begint te dwarrelen dan alle open 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 411 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!