Foto van een IHI 35N.. Foto is geplaatst door japie82 op 25-07-2011 om 21:33:30, met 24 reacties.

IHI 35N

japie82
Foto van een IHI 35N.

Reacties

deutzgek
Wateroverlast tussen de kuilen
japie82
Nee, er zit daar ergens diep een afvoer voor het water van het erf en die is stuk.
deutzgek
Dat is lastig maar die zit dan wel heel diep zekker
japie82
Hij had een gat gegraven van ruim 3 mtr. en nog niet gevonden, blijkt die onder de keerwand te zitten, was iets te link om daaronder uit te graven, nu moeten we andere oplossing zoeken.
deutzgek
Nieuwe pijp leggen voor de sleufsilo langs ofzo
japie82
Dat is 1 kluit beton en puin, fred dacht dat hij dan wel een dag aan het breken was.
Voorlopig met een klokpomp en als sleufsilo weer leeg is, keerwand weghalen en repareren of klein stukje pijp onderlangs uitgraven en nieuwe pijp tussen de sleufsilo's leggen. (wat van deze pijp ook de bedoeling was dat ie daar lag maar op de een of andere manier ligt ie er onder.)
deutzgek
Niet echt makkelijk dus t is een drama al dat water de laatste tijd ben hier ook al bezig geweest met drainage leggen tussen de kuilen duurde wel heel lang voordat het weg was
japie82
Ja idd, het werkte eerst bij ons zo mooi, niks geen water voor de kuilen, nu staat het elke keer blank.
Tussen de kuilen hebben wij eigenlijk geen last, loopt bij ond af naar voren. ( dat water wat je hier ziet is een spoortje wat we er in gereden hebben, zakt na een paar dagen weer weg.)
deutzgek
Wij hebben hier weer wat kuilplaten verlengt en een stuk sloot dicht gereden gelijk de afwatering weer in orde gemaakt,de oude drains waren hier en daar dichtgeslipt en vezakt, dus waar we nog bij konden maar een beetje opgeknapt.
japie82
Ok, je blijft bezig op die veengrond, je hebt het ene net in orde, is het volgende stuk weer verzakt.
Valtrapowerr
Hier balenplaat ook hele plas water dr op, meot 3e snede op nu met gebroke puin (daar hadde we veel van) opgevuld nog ffe kippertie zander erover en klaar alleen is het nog een enorme baggerbende, ffe op laten drogen en dan nog wa puin erop, hope dat gaa lukke want zo kan het ook niet :-|
japie82
De Groot-willemse bellen voor nog stukje platen. 😄
Valtrapowerr
Ja idd goed idee 😛 😉
Valtrapowerr
Al bezig met sloten zag ik?!?
japie82
Ja klopt, 3 kampjes gedaan. Ik vond het wel een beetje vropeg maar m'n buurman vroeg of ik bij kon kantensnijden dus heb ik gelijk deze stukjes bij ons eigen gedaan, ik had even weinig te doen.
zetor4ever
@japie82

wij zijn vandaag ook al begonnen
japie82
@zetor4ever ok, doen jullie dat zelf dan?
zetor4ever
@japie82

ja, alleen kantensnijden laten we doen en soms komt de loonwerker nog wat sloten (als het heel veel is of als we geen tijd hebben)
japie82
Ok, met een kraantje ofso?
zetor4ever
Jep
zetor4ever
@japie82
zo doen wij het
japie82
@zetor4ever ik hadf het al gezien ja, Werkt wel mooi met een kraantje, je hebt goed zicht op je werkt, alleen moet je altijd met z'n 2en zijn.
zetor4ever
@japie82

daarom sloten we ook altijd aant eind van de z-vakantie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IHI 35N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!